[POMOC[ Mapa PD

Započeo Agent 47, Maj 13, 2017, 13:44:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Balkan Express/GTA RP
Detaljan opis problema:Dodao sam novu mapu pd ali pre toga na srv je bila ona obicna default mapa i sada kada udjem na srv propadam ne vidi se mapa nmz kako da obrisem onu default mapu pd-a nmg da nadjem u skripti
Dio skripte:OnGameModeInit
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

kad si stavljao tu mapu morao si imati Removebulidingforplayer kako vec to moras staviti gdje idu i ostali Remove i onda ce ti se pojaviti mapa naravno ako si i CreateObjectForPlayer stavio kako treba...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Nisam Remove ali kad ukucam stock obristiobjekte nista ne izlazi jbt aj pomozi

nadji gdje se nalaze ostali RemoveBuildingForPlayer il kako vec ti pise i onda napravis kao /////AutoSkola//// i ispod te kodove sto brisu tu mapu....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Pa da ukucao sam i dodao ispod to i na ongamemodeinit dodao one kodove i opet nece

kralju CTRL+F i trazi RemoveObjectForPlayer ili RemoveBuildingForPlayer... i kad nadjes stavi ispod nekog koda npr ////Autoskola//// i ispod ovog auto skola stavis te kodove sacuvas compile i udri...

GAME OVER

PA DODAO SAM NASAO SAM GDE SU OSTALI REMOVE I DODAO I NA ON GAMEMODEINIT DODAO ONE KORDINATE I UBAGOVANO JE NZRZM

Citat: King2 poslato Maj 13, 2017, 13:54:22 POSLE PODNE
kralju CTRL+F i trazi RemoveObjectForPlayer ili RemoveBuildingForPlayer... i kad nadjes stavi ispod nekog koda npr ////Autoskola//// i ispod ovog auto skola stavis te kodove sacuvas compile i udri...
To se stavlja pod OnPlayerConnect nemoj ga zbunjivati ili napravi stock za RemoveBuildingForPlayer i onda taj stock stavi pod OnPlayerConnect
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: King2 poslato Maj 13, 2017, 13:46:13 POSLE PODNE
kad si stavljao tu mapu morao si imati Removebulidingforplayer kako vec to moras staviti gdje idu i ostali Remove i onda ce ti se pojaviti mapa naravno ako si i CreateObjectForPlayer stavio kako treba...
Inace imas CreateObject i CreateDynamicObject a ne CreateObjectForPlayer

-Delic Enadin
-15
-11/7

- HTML
- PAWNO Scripring
- JAVA SCRIPT

Ja vas nista ne razumem...