Novi YouTube kanal za reakcije

Započeo Sukna, Maj 12, 2017, 19:59:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ukoliko možete pogledati moj novi kanal za reakcije, bio bih vam zahvalan! :D

Ostavite subscribe ukoliko vam se sviÄ'a sadržaj.

Disclaimer:

Ovo sve što radim je za ZABAVU i ne mislim ozbiljno što kažem u klipu, služi samo znači za ZABAVU!

https://www.youtube.com/channel/UCL7tDIya8JHwkXBXkM3Lrrg

H
Citat: Nidza... poslato Maj 12, 2017, 20:13:52 POSLE PODNE
dobio si sub

Hvala, inače izašao je novi klip: https://www.youtube.com/watch?v=Fc_8B9xWqug

Tema: kako današnje djevojke postaju popularne (reakcija)

Sretno sa kanalom
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Od mene ces dobit sub i lajk..kad krenes gurat po svome ne kopirat Vanimy i tako ostale...

Radis rekacija na neku djecurliju koja ni ne znaju za sebe, ajde ti se stavi u tu poziciju (nisu svi klipovi takvi ali ima koliko sam ja vidio).. e sto mrzim ovakve ljude, od mene mozes samo dobit dislike.. i kao sto Noki kaze samo kopiras, kad budes originalan i pametniji imat ces podrsku od mene.

Citat: Noki poslato Maj 15, 2017, 15:37:57 POSLE PODNE
Od mene ces dobit sub i lajk..kad krenes gurat po svome ne kopirat Vanimy i tako ostale...

Kako si ti smiješan mali, po čemu ja to kopiram Vanimy-a? po tome što snimam reakcije? ako ćemo tako, onda svi mi kopiramo Leafya koji je prvi krenuo sa ovim.

Citat: Sukna poslato Maj 18, 2017, 23:36:30 POSLE PODNE
Citat: Noki poslato Maj 15, 2017, 15:37:57 POSLE PODNE

Kako si ti smiješan mali, po čemu ja to kopiram Vanimy-a? po tome što snimam reakcije? ako ćemo tako, onda svi mi kopiramo Leafya koji je prvi krenuo sa ovim.
Ti sad lepo trebas dobiti ban, kao prvo. Vredjanje. Nazivas coveka od 18-20 godina klincem. I nemoj da si diro Nokija! A sad ce malo hejt doci!.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..