Procesor..

Započeo Andrijevic SKAMER, Maj 09, 2017, 19:55:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav imam problema sa procesorom. Dakle...

Na racunaru je crko procesor kupio sam taj isti sa pastom, dok sam skidao kuler polomio sam ga. Kada sam namestio novi procesor i stavio pastu, morao sam novi kuler posto ovaj zuji jer je polomljen. Procesor se bukvalno za 30 sec zagreje kao ringla koja radi pola sata, imate li neki predlog?
samo rejv i debele zene

kupi 10 ventilatora i 10 klip i upali ih a klipmu na sto manje i eto ohladice se
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: Ur®Osâ,,¢ poslato Maj 09, 2017, 20:03:20 POSLE PODNE
kupi 10 ventilatora i 10 klip i upali ih a klipmu na sto manje i eto ohladice se

deeeecko prostej, ne pisi gluposti :D
samo rejv i debele zene

Jesi povezao kabel od ventilatora u maticnu ?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111169.msg724651#msg724651 date=1494353390]
Jesi povezao kabel od ventilatora u maticnu ?
da, da :D
samo rejv i debele zene

Jesi okrenuo kuler ispravno?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 09, 2017, 20:19:42 POSLE PODNE
Jesi okrenuo kuler ispravno?

Da samo sto se novi kuler sporije okrece od starog(polomljenog)
samo rejv i debele zene

Pa ubrzaj ga,koliko sporije?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Pa onaj stari se cuo kao auto, a ovaj novi se i ne cuje slabo vrti :D
samo rejv i debele zene

Novi kuler onda kupi,ili probaj preko programa ubrzat

Citat: LoOdaK poslato Maj 09, 2017, 21:05:35 POSLE PODNE
Novi kuler onda kupi,ili probaj preko programa ubrzat

prvo moram sys da uradim, a dok to uradim upali se komp izgori ceo ... :DDDDDD
samo rejv i debele zene

Udji u bios, i samo stavi na TURBO ili kako vec ti je (meni je asus maticna tako da je sve na 1 klik)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111169.msg724691#msg724691 date=1494357440]
Udji u bios, i samo stavi na TURBO ili kako vec ti je (meni je asus maticna tako da je sve na 1 klik)
Da bude ko u mn 3 ventilatora na turbo jos nema stranice na kucistu ko usisivac xd

ovo sto cu ti rec nekom je ekonomicno nekom nije,nisam sig ali Cooler Master ima Cooler ali prva postava ih je 4 manja i preko njih jedan veliki i necujni su ali zato obrtaji i hladjenje su boze tako da :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER