[POMOC] Errori tokom ubacivanja fs

Započeo ukc, Maj 08, 2017, 12:09:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

ukc

*

Skripta koju koristim: LK ali ubacen Internet kupovina od ANDIJEVICA
Detaljan opis problema: Evo errora http://imgur.com/pN7sWJi
Dio skripte: Evo skripte e pokazuju errori:
http://imgur.com/pN7sWJi Prvi error
http://imgur.com/8sLsBsX Drugi error
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Lukic!

Objasni malo detaljnije.
Napisi tu liniju gde ti pokazuju errori.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Posalji mi linije ;D
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Kako likove mrzim kad stavljaju kod gdje izbaciva error u slikama -.- stavi kod u [.pawn] (bez tacke, i tu ubacis linije gde ti izbacuje error)

Ne mozes vise puta koristit istoimeni callback, a ovaj warning samo obrisi new od tog.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Taj sistem moras ubaciti u mod, posto je setovanje skina na SPS i kad igrac izlazi sa servera ili umre gubi taj skin koji je kupio :D
samo rejv i debele zene

ukc

*

Citat: kockicaa poslato Maj 08, 2017, 16:34:09 POSLE PODNE
Taj sistem moras ubaciti u mod, posto je setovanje skina na SPS i kad igrac izlazi sa servera ili umre gubi taj skin koji je kupio :D
Unacio je ali izbacuje error
Lukic!

ukc

*

Citat: anDro_ poslato Maj 08, 2017, 14:09:57 POSLE PODNE
Kako likove mrzim kad stavljaju kod gdje izbaciva error u slikama -.- stavi kod u [.pawn] (bez tacke, i tu ubacis linije gde ti izbacuje error)
Citat: kockicaa poslato Maj 08, 2017, 16:34:09 POSLE PODNE
Citat: Bašovski poslato Maj 08, 2017, 14:30:32 POSLE PODNE
Ne mozes vise puta koristit istoimeni callback, a ovaj warning samo obrisi new od tog.
Citat: Edo Castelllano poslato Maj 08, 2017, 14:00:18 POSLE PODNE
Posalji mi linije ;D
Citat: Cyllox poslato Maj 08, 2017, 13:44:28 POSLE PODNE
Objasni malo detaljnije.
Napisi tu liniju gde ti pokazuju errori.

ERRORI:
[pawn]C:\Users\Korisnik\Desktop\Luda Kuca v0.8\lk\gamemodes\eu-rp.pwn(44152) : error 021: symbol already defined: "S@@_OnPlayerKeyStateChange"
C:\Users\Korisnik\Desktop\Luda Kuca v0.8\lk\gamemodes\eu-rp.pwn(26859) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "WarTrajanje"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
[/pawn]

Evo lnije za error
[pawn]
        SendClientMessage(playerid,-1,BELA"Kupili ste odecu, hvala vam sto koristite Binco internet kupovinu");
        CancelSelectTextDraw(playerid);
    }
    if(clickedid == BincoTD[5])
    {
        for(new i = 0; i < 43; i++) {  TextDrawDestroy(BincoTD); }
        SendClientMessage(playerid,-1,BELA"Ugasili ste pretrazivac!");
        CancelSelectTextDraw(playerid);
    }
    return 1;
}
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
public OnPlayerKeyStateChange(playerid, newkeys, oldkeys)
Ovde pokazuje error -->  {
   ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    if(newkeys & KEY_JUMP && !(oldkeys & KEY_JUMP) && GetPlayerSpecialAction(playerid) == SPECIAL_ACTION_CUFFED) OnePlayAnim(playerid, "GYMNASIUM", "gym_jog_falloff", 1.5, 0, 0, 0, 0, 0);
    if(newkeys & KEY_SPRINT && !(oldkeys & KEY_SPRINT) && GetPlayerSpecialAction(playerid) == SPECIAL_ACTION_CUFFED) OnePlayAnim(playerid, "GYMNASIUM", "gym_jog_falloff", 1.5, 0, 0, 0, 0, 0);
   /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
   if(KupovinaAuta[playerid] == true)
   {
      new string[128];
      if(newkeys & KEY_RIGHT && !(oldkeys & KEY_RIGHT))
      {
         AutoModel++;
         if(AutoModel > PRODAJA_AUTA-1) { AutoModel = 0; }[/pawn]

Napiso sam vam "Ovde pokazuje error -->" Ispot odma OnPlayerKeyStateChange na tu zagradu
Poslednja Izmena: Maj 08, 2017, 20:09:41 POSLE PODNE od ukc
Lukic!

Napisao sam ti vec rjesenje...

ukc

*

Citat: Bašovski poslato Maj 08, 2017, 20:22:05 POSLE PODNE
Ma vidim nisam ja pro skripter niti nek skripter ja pokusao to da ubacim mos malo bolje objasnit ako te ne mrzi
Lukic!

Citat: ukc poslato Maj 08, 2017, 20:23:29 POSLE PODNE
Ma vidim nisam ja pro skripter niti nek skripter ja pokusao to da ubacim mos malo bolje objasnit ako te ne mrzi
Obrises definiciju te varijable jer je nigdje ne koristis i taj kod koji se nalazi u tom callbacku ubacis u onaj koji vec postoji a to obrises (onplayerkeystatechange)
Znaci ne mozes dva puta jedan te isti callback stavljati...

Ako imas npr.:
[pawn]
public nekicallback
{
return 1;
}
[/pawn]
I hoces da ubacis jos neki sadrzaj za taj callback kopiras taj dio izmedju {} i ubacis. pisem na mobu pa nzm jesam li ti bas najbolje objasnio...

ukc

*

Citat: Bašovski poslato Maj 08, 2017, 20:53:44 POSLE PODNE
Citat: ukc poslato Maj 08, 2017, 20:23:29 POSLE PODNE
Obrises definiciju te varijable jer je nigdje ne koristis i taj kod koji se nalazi u tom callbacku ubacis u onaj koji vec postoji a to obrises (onplayerkeystatechange)
Znaci ne mozes dva puta jedan te isti callback stavljati...

Ako imas npr.:
[pawn]
public nekicallback
{
return 1;
}
[/pawn]
I hoces da ubacis jos neki sadrzaj za taj callback kopiras taj dio izmedju {} i ubacis. pisem na mobu pa nzm jesam li ti bas najbolje objasnio...
TNXX radi mi sada nema tog erora ali kada sam sve prebacio i nema erora on kad akucam /internet ucita mi box sa bicnco ja snisnem na djeg aon nece da otvori tdowe ali nmv sredicu
Lukic!