[Pitanje] Oko Athlone

Započeo Urroxx, Maj 06, 2017, 10:16:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dal se isplati da uzmem Athlone da editam naravno potrudio bi se sto bolje :D
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Pa mislim dal se isplati da uradim edit pa da otvorim srw naprimer
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Posto mod nikad nisam koristio al znam da ima neke dobre sisteme i tako to :D

Po meni nemoj, zato sto je Athlone sama zajednica "usrala" mnogo sa njihovim otvaranjem i prodavanjem same zajednice, a o modu necu ni da pricam, na svakom 2 serveru se trenutno nalazi njihov mod tako da ti preporucujem da ne uzimas njega, jer je ljudima vec dosadio.. :D

Citat: EricK ãƒ,, poslato Maj 06, 2017, 10:21:25 PRE PODNE
Po meni nemoj, zato sto je Athlone sama zajednica "usrala" mnogo sa njihovim otvaranjem i prodavanjem same zajednice, a o modu necu ni da pricam, na svakom 2 serveru se trenutno nalazi njihov mod tako da ti preporucujem da ne uzimas njega, jer je ljudima vec dosadio.. :D

Pa nez jer ima neke dobre stvari na njemu :D

Na tebi je, a rekao sam ti vec u gl. razgovoru da ako si pocetnik nije za tebe.

Uzmi nesto lakse i vadi systeme sa athlona i drugi modova
-propo-

Citat: anDro_ poslato Maj 06, 2017, 10:26:28 PRE PODNE
Na tebi je, a rekao sam ti vec u gl. razgovoru da ako si pocetnik nije za tebe.

Zasto ne?
Morate shvatiti da mod nije ni 5% servera (prevedeno) => Igraci se ne pale na mod, pale se na reklamu, ekipu koja igra tamo na tom serveru i tako to.
Uzmi edituj mod koji ti se svidja, ne shvatam zasto bi druge pitao dal cu ovo ili cu ovo...
I ne preporucujem ti ovo sto i doticni iznad govori da "krades" stvari sa modova, pravi svoje jedino tako ces nauciti raditi dobro. :)

Ima dobrih sistema, moze se fino iskoristiti ako imas imalo znanja u pawnu.

bilo je lijepo dok je trajalo.