[code] sleep & print

Započeo Łuk@, Maj 05, 2017, 20:37:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napisao sam ovaj kod za nekih 2-3 minute, a vecinom je vezan za izgled samp-server.exe prozora, pa da krenemo.
Ovdje sam koristio sleep funkciju, koja se samo moze koristiti u main()
Morao sam da napravim funkciju te je pozovem jer drugacije nije moglo, ako stavim 2 ili vise sleep funkcije u main dobijam Run time error
VIDEO
PASTEBIN
Naravno možete editati ta slova i dodavati, kako hoćete.
Ovo je samo iz zabave raÄ'eno, u vezi izgleda je, a moze se svasta napraviti u samp-server.exe prozoru, te napominjem da ovo nije ni nesto previse korisno, iz zabave je radjeno i vezano je samo za izgled.

PS opalite lajk :3
Poslednja Izmena: Jun 11, 2017, 12:29:08 POSLE PODNE od Muma
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Moze pomoci za nesto, pohvale za trud.  :)

Citat: anDro_ poslato Maj 05, 2017, 20:42:24 POSLE PODNE
Moze pomoci za nesto, pohvale za trud.  :)
Dankeschön :)

Nije loÅ¡e  :D, za one koje su ljeni moze pomoc xd
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Maj 05, 2017, 20:48:08 POSLE PODNE
Nije loÅ¡e  :D, za one koje su ljeni moze pomoc xd
Dankeschön :D , aah xd moze im pomoci, nije ni tesko uraditi, samo treba razmisliti malo

pohvale :D
samo rejv i debele zene

Lepo,pohvate :D
Prijatelje imam a neprijatelji su se sami odabrali :)

Nisi rekao glavnu manu - posto je SAMP 1 thread, ovo ce stopirati (zamrzuti) vas server na upisani broj milisekundi. (Npr. nece se ocitavati komande, callbackovi itd dok ne prodje taj broj milisekundi).
Tako da se ne preporucuje upotreba kada klijent nesto radi (npr. Kada upise nesto u dialog i hocete da mu povrati poruku za 4000 ms idete sleep(4000) i 4 sekunde vam se "stopira" server).

Citat: ᴀɴá´...ʀɪᴊᴇᴠɪá´,,áµ'ˡᵈᵈᵃʸˢ poslato Maj 06, 2017, 02:17:22 PRE PODNE
Dankeschön :D

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Maj 06, 2017, 09:53:46 PRE PODNE
Nisi rekao glavnu manu - posto je SAMP 1 thread, ovo ce stopirati (zamrzuti) vas server na upisani broj milisekundi. (Npr. nece se ocitavati komande, callbackovi itd dok ne prodje taj broj milisekundi).
Tako da se ne preporucuje upotreba kada klijent nesto radi (npr. Kada upise nesto u dialog i hocete da mu povrati poruku za 4000 ms idete sleep(4000) i 4 sekunde vam se "stopira" server).
Ovo traje samo na pocetku paljenja servera i traje 2,4 sekunde, ne moze se nigdje drugo koristiti.

Citat: Ivanovic.pwn poslato Maj 06, 2017, 06:42:45 PRE PODNE
Lepo,pohvate :D
Pohvate pohvate :P Dankeschön :D

Citat: ᴀɴá´...ʀɪᴊᴇᴠɪá´,,áµ'ˡᵈᵈᵃʸˢ poslato Maj 06, 2017, 02:17:22 PRE PODNE
Dankeschön :D

This only works in main(), not callbacks however as it's run in the PAWN thread.

True story moja greska, ali svakako vazi da ce ti npr duze ocitavati server (main O:) )

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Maj 06, 2017, 21:27:12 POSLE PODNE
This only works in main(), not callbacks however as it's run in the PAWN thread.

True story moja greska, ali svakako vazi da ce ti npr duze ocitavati server (main O:) )
Za ulazak u u samp klijent do konektovanja treba viÅ¡e od 2,4 sekunde, a ako si u igri i rekonektovan si automatski ovo će se desiti > 

tkd