S one strane vjerovatnog - Novi "horror" sajt

Započeo Ricard, April 30, 2017, 21:07:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

“S one strane vjerovatnog” sajt je pokrenut početkom 2017. godine. Ovo je oficijelni sajt youtube kanala “S one strane vjerovatnog”. Bavimo se istraživanjem svega vezanog za horor teme,misterije,legende i slično. Samo ime govori “S one strane” dakle iz druge perspektive. Pored svega pomenutog naš sajt tj. youtube kanal se bavi i naučnim temama pomoću kojih pravimo TOP 10 liste, ali i pored svega ovoga možete naći i zabavan sadržaj. Da napomenem da se sajt još nadorradjuje i traže se dobrovoljci za Urednike koji bi dodavali sadržaj i slično.

Opet ti reklamiras druge forume. @MEDO
Poslednja Izmena: April 30, 2017, 21:13:39 POSLE PODNE od anDro_

Citat: anDro_ poslato April 30, 2017, 21:12:38 POSLE PODNE

Da si malo pogledao i ušao na link vidio bi da to nije forum već "Web stranica" - razumiješ razliku ?

Citat: Ricard poslato April 30, 2017, 21:14:59 POSLE PODNE
Citat: anDro_ poslato April 30, 2017, 21:12:38 POSLE PODNE

Da si malo pogledao i ušao na link vidio bi da to nije forum već "Web stranica" - razumiješ razliku ?
Isti djavo, opet reklamiras. (nije hejt prema stranici pogledao sam malo, svidja mi se, ali ne smijes reklamirati koliko ja znam)

Omg u offtopic temi ima milion nekih reklama , te nova epizoda na youtube, ovo-ono i ti se našao jedini da govoriš. Ako ti smeta samo zaobidji :D

Objavio si vec par tema oko ove stranice i koliko ja znam sve su izbrisane..  ::)  (al' necu da se svadjam rekao sam da nemam hejt prema stranici, svidja mi se stranica..)

Gdje su moji drugovi skim su zoru čekaliiii
-propo-

Citat: anDro_ poslato April 30, 2017, 21:19:52 POSLE PODNE
Objavio si vec par tema oko ove stranice i koliko ja znam sve su izbrisane..  ::)  (al' necu da se svadjam rekao sam da nemam hejt prema stranici, svidja mi se stranica..)

Jer nisu bile kvalitetne, i mislilo se da kopiram ovaj forum ali to su uredniici mojih tema radili,nije bitno valjda nece ovu ukloniti :D

Ovo ne krši pravila, prije na toj stranici je bilo kopirano sve s ovog foruma. No sad se radi o nekim pričama tako da je ok.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Srecno

Trud se uvjek isplati.

Credits : Muma , Amain , Andrijevic , Haris , Dimi , Kasperzi