[DISKUSIJA] Vaš "savršeni" server

Započeo Legos031_, April 30, 2017, 16:20:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Prije svega pozdrav svima, dosao sam na par ideja pa me zanima vase opcenito misljenje, kada bi ste otvarali server, kakav bi to server bio? kakve sisteme bi imao? kako bi zeljeni da funkcionira? sto bi ste napravili da odrzite neku pristojnu brojku igraca na serveru?

Kakav gamemode vise volite? Roleplay ili RPG/DM? Zasto?

Zelim da iznesete svoje misljenje kako bi se vidilo kakvo je stanje na "balkanskim" serverima, sta nasa publika voli i na kakvom serveru bi htjeli igrati.

Pozdrav

Preporucio bi t iza sad RPG:Razlog nece te ljudi smarati za pare i to... na pocetku

Nema tu šta bi hteli šta ne, igrači najviše vole 'čmaroplay' na kome se čmaratori puštaju kako bi bili što veća pozicija, po meni je ROLEPLAY prava igra, RPG tu i tamo, ali RP server treba imati i RP sisteme, koje bih i napravio logika, kad bi otvarao RP server.

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: EldooxDâ,,¢ ãƒ,, poslato April 30, 2017, 16:22:32 POSLE PODNE
Preporucio bi t iza sad RPG:Razlog nece te ljudi smarati za pare i to... na pocetku
Nije stvar u tome, totalno si promasio temu :P htjeo sam vaše misljenje, kao sto je @ogi corleone odgovorio

@ogi corleone  uredu, ali se sad tu postavlja drugo pitanje, kako napraviti RP server, sa djecom kojoj nije do RP-a nego do zajebancije(RPG/DM)

Citat: IvicaM poslato April 30, 2017, 16:28:10 POSLE PODNE
Citat: EldooxDâ,,¢ ãƒ,, poslato April 30, 2017, 16:22:32 POSLE PODNE
Nije stvar u tome, totalno si promasio temu :P htjeo sam vaše misljenje, kao sto je @ogi corleone odgovorio

@ogi corleone  uredu, ali se sad tu postavlja drugo pitanje, kako napraviti RP server, sa djecom kojoj nije do RP-a nego do zajebancije(RPG/DM)
Napravis 2 gamemoda 1 rpg 2 rp otvoris 2 srw i eto :D HAHAHAHAH

Ili da se napravi kad se loginas koji oces stats i onda te odvoji u world rpg ako je rpg stats i to a ako je rp onda u world de je rp sve
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Lol, moze server biti RPG a pocetni stats 1 lvl 1k, nije uopste bitno koliko para i levela dobijes na pocetku...

@tema na tebi je kakav ces server otvarati, ja bih ti preporucio RPG, ne neki pretjeran RP a ni pretjeran RPG..

Pravi server mora imati ozbilju ekipu, to dal je RPG il RP to je manje vazno, koliko ti je vazna ozbiljna ekipa (ne stariji, vec ozbiljniji) i naravno ekipa koja ce da se trudi, da reklamira (znas kako kazu, dobra reklama pola zavrsenog posla) i naravno treba ti nekoliko "poznatijih" sampera kako bi ti server furao 50-100 igraca dnevno, bez njih nista neces postici jer nazalost takav je samp.. Sto se tice same skripte i ne mora biti neka, nemoj slucjano raditi mod negde drugde osim u Los Santos-u il BaySide-u jer to ti odma garantuje da nece biti igraca jer mi Balkanci smo zatucan narod koji ne zna nista da istrazuje, vec ide onim putem koji zna vec napamet i njega se samo drzi, sto se tice edita nekog moda jednostavno ne moras ni tdove da zamenis bice igraca, mozda ce par likova reci da nista nisi uradio al bice igraca, to je vazno. (preporucujem SA mod jer njega svi vec 100% znaju, te mozes ocekivati prosek 50-60 igraca i bez "poznatih sampera") ! Dalje.. pocetni stats ti obavezno mora biti 10lvl i 5m i vip od 2 do 4[ jer nase drage sampere mrzi da rade, te je lakse da odma dobiju sve, a vip im sluzi da mogu psovati nekome majku na /g chat jer ih je ubio il tako nesto.. Tako da, ako zelis drzati ovakav neki server mozes ga za 15min otvoriti, ako ne zelis ovako nesto nemoj ga dzaba otvarati ! :)

Dovoljno je da imaju deagle u gunshopu, velike plate da mogu kupiti deagle i dm zonu u kojoj imaju deagle. :D

Citat: Muma poslato April 30, 2017, 18:13:03 POSLE PODNE
Dovoljno je da imaju deagle u gunshopu, velike plate da mogu kupiti deagle i dm zonu u kojoj imaju deagle. :D
bas tako :D
samo rejv i debele zene

Najbolje je RPG, zarada laka jer to ljudi traže. Poslovi koji su unikati i traži se dobar rad to ljudi 100% nece radit. Poslovi koji su najobicniji samo checkpointovi i dobra zarada to ljudi radu. Imam iskustvo jer sam imao i ja server koji je imao 95igraca rekord bio je RPG sve laka zarada sve jr bilo dobro dnevno 60igraca , smanjio sam plate nakacio cenu automobila, gunova igraca je palo dnevmo 40 30...

Trud se uvjek isplati.

Credits : Muma , Amain , Andrijevic , Haris , Dimi , Kasperzi

samp je ionako zabava, samo sto ga neki shvacaju i drugacije, @Jimi Dud'e  tako nekako se i meni cini, bas zbog te zabave,odes odradis koji poslic imas para kupis si sta hoces i dobro, ostalo vrijeme se rugas sa ekipom

#A.J.

Ja mislim da ovi danasnji serveri ne trebaju da imaju "RP" u svojoj verziji skripte kao npr: "BG:RP" ili "BG:RPG" (ovo je bilo bzvz, da ne misli neko da vrijedjam ili sta) trebaju imati samo ime jer danas ne postoji RP ili RPG, trebaju stavit DM ili BG:S0beit .. :D

Ma hajte molim vas, nema takvih
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |