Gym WebDesign / Be a hero fitness club by Ognjen

Započeo Ognjen., April 29, 2017, 19:36:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

CELASLIKA
Udarite lajk na behance ko može :)
Poslednja Izmena: April 29, 2017, 19:40:00 POSLE PODNE od Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ
Graphic & Web Designer

Samo da je ovaj text ''Be a hero'' u drugom fonta bilo bi ljepse, barem po meni, ostalo odlicno.  ;)

Citat: anDro_ poslato April 29, 2017, 19:39:55 POSLE PODNE
Samo da je ovaj text ''Be a hero'' u drugom fonta bilo bi ljepse, barem po meni, ostalo odlicno.  ;)
Hvala, baš sam probao ostale fontove, ali tu jednostvno najlepše leži taj malo kao drugačiji font od ovih "flat" fontova :D
Graphic & Web Designer

Na behance objavljuj samo svoje stvari i ako imas licencu
Slike koje koristis moraju biti licencirane

BTW ujebao si footer te mi to daje da nisi sam sve ovo uradio, footer se nimalo ne uklapa po fontu i velicini i boji

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato April 29, 2017, 20:38:49 POSLE PODNE
Na behance objavljuj samo svoje stvari i ako imas licencu
Slike koje koristis moraju biti licencirane

BTW ujebao si footer te mi to daje da nisi sam sve ovo uradio, footer se nimalo ne uklapa po fontu i velicini i boji
Sam sam uradio, ali imam problem sa footerom jer mi nikad ne ispadne kako treba ono da linkujem bitne stranice na sajtu i ostalo, pa sam odlučio da jednostavno ovo uradim, jednostavni Arial font koji se vuče po celoj stranici, ovo ognjen sam hteo da bude posebno i listao sam po fontovima i vidim ovaj neki "cudan" reko hajde. A sto se licenca za slike tice, cim su po sajtovima tamo gde su freebies znaci nisu licensirane ni ove ikonice ni slike  :D
Ovo čak i ne može da se nazove footer, više je kao potpis ko je dizajnirao na kraju prezentacije sajta, biće sklonjen sa sajta, ako ti treba psd poslacu ti u pm :D

Zaboravio sam napomenuti u temi da ovo gde je MALE fitness program, to je hover, kada se hoveruje ženska slika izbaci ženski plan vežbi i piše FEMALE :)

A evo ti još jedan dokaz da sam ja radio: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=101999.msg651902#msg651902
Ovo  je moj rad od pre viÅ¡e od godinu dana (feb 2016), podseća na ovaj, setio sam se danas tog rada  i hteo napraviti bolju verziju, da vidim da li sam napredovao :D

Inače oceni rad.
Poslednja Izmena: April 29, 2017, 21:13:53 POSLE PODNE od Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ
Graphic & Web Designer

Isto kao i sa freepik :) Sve sto downloadujes imas licencu iako je besplatno ima licenca
da se te slike ne smiju uredjivat i slicno, samo vlasnik smije da ih uredjuje ovo ono :)

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato April 29, 2017, 21:35:47 POSLE PODNE
Isto kao i sa freepik :) Sve sto downloadujes imas licencu iako je besplatno ima licenca
da se te slike ne smiju uredjivat i slicno, samo vlasnik smije da ih uredjuje ovo ono :)
ma kakvi, to niko neće dirati i praviti problem za to, čak i da prodam sajt teško da će se praviti problem :D
Graphic & Web Designer

Vrhunski, svaka cast.

bilo je lijepo dok je trajalo.