[Realnost YT i SAMP-a (Pocetnickih samp servera)

Započeo uinatsvima_, April 29, 2017, 18:09:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eh pozdrav ljudi.
Kao sto vidite po samom naslovu ovo je realnost nekih ljudi (djece ...)koja zele admina na serveru po yt-u
Oni nisu premni reklamirat (oni samo napisu ee buraz daj mi promotera reklamirao sam)a kada pita za slike ode sa servera.
Evo jednog ovo sto sam podvuceo to je taj lik.
http://imgur.com/a/7YlKR

Nije ni cudo zasto SAMP propada ( zbog pozicija ) i ja sam prije kada sam igrao SAMP trazio pozicije, to prihvatam ali zasto (neki ljudi naprave server samo zbog igraca i tako nesto)
Samo uzme promijene ime i to je to.
Neki uzmu i nepromijene nista.
Ima njih jos koji to govore ima i za unban pa im je covek ili nezz sta vec rekao da to nerade ima na Suarez YT

Izvinite zbog ovakve glupe teme ali morao sam ovo da napisem.
Nisam ispao ljudina ali nema veze.
+ Hejt komentare shvatam , ne zelim uc u svaÄ'u
Poslednja Izmena: April 29, 2017, 18:13:01 POSLE PODNE od EldooxD™ ツ

SAMP propao? nije uopste, pogledaj koliko ima igraca Skill Arena, Jamaica, BExtazy, samo trud, rad i disciplina, sad ima dosta pozicionare a takve niko ne zeli na svome serveru tako da ne lupaj puno.. ( pricao bih ja jos oko ovog ali neda mi se pisat i duzit )
EDIT: ima botovskih servera koje treba ukinut i kao sto sam ja spomenuo u temi [WIP] Imperia Gaming da Youtube gura servere, neki se slazu neki se ne slazu ali to je djelomicno istina, ima youtubera sto su snimali SAMP pa se kidovi napalili i otvaraju servere..
Poslednja Izmena: April 29, 2017, 18:17:40 POSLE PODNE od anDro_

Citat: anDro_ poslato April 29, 2017, 18:15:06 POSLE PODNE
SAMP propao? nije uopste, pogledaj koliko ima igraca Skill Arena, Jamaica, BExtazy, samo trud, rad i disciplina, sad ima dosta pozicionare a takve niko ne zeli na svome serveru tako da ne lupaj puno.. ( pricao bih ja jos oko ovog ali neda mi se pisat i duzit )
Znam to ja za te vece server-e ali ja govorim za ove manje.
Tacno je sto ti to govoris ali pogleda pola likova neznaju sta rade.
Poslednja Izmena: April 29, 2017, 18:18:21 POSLE PODNE od EldooxD™ ツ

Umjesto da postavis to u vec postojeci PF gdje se pise o propasti sampa ti radis novi  :-X
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: anDro_ poslato April 29, 2017, 18:15:06 POSLE PODNE
EDIT: ima botovskih servera koje treba ukinut i kao sto sam ja spomenuo u temi [WIP] Imperia Gaming da Youtube gura servere, neki se slazu neki se ne slazu ali to je djelomicno istina, ima youtubera sto su snimali SAMP pa se kidovi napalili i otvaraju servere..

Samo jedno ne razumem, zasto pises istu temu? Kada sam ja vec o ovome pricao, posebno o deci....
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

LOCK ovdje

Sa ovim temam ste mi se popeli na vrh glave.

SAMP PROPO?? Zašto ćete onda vi i dalje na njemu.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."