In-Game Test Hex Color

Započeo Slade, April 29, 2017, 14:14:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ova skripta služi da provjerite da li vam se unesena HEX boja dopada za vaÅ¡u skriptu, svi znamo da kada uzimamo HEX boje sa interneta, kako nam se čine tamo tako ne bude uvjek i in-game. Izradio sam ovo u nekih minut vremena, a možda bi mogla nekome poslužiti, ovo je neka beta verzija sa jednom bojom, ako trebadne doradit ću sa viÅ¡e boja, meÄ'utim meni je prvom pomoglo čisto da znam odgovaral mi boja, dal mi se dopada i slično, nadam se da će se dopasti i vama.

Hex Boje možete uzeti sa: http://htmlcolorcodes.com/

[pawn]YCMD:testcolor(playerid, params[], help)
{
   #pragma unused help
   if(isnull(params)) return SendClientMessage(playerid, -1, "/testcolor (Hex)");
   SCM(playerid,hexstr(params),"(test) Test.");
   return 1;
}[/pawn]

Slike mogu stavit za minut, meÄ'utim mislim da su nepotrebne, jer ovo služi da provjerite da li vam se dopada boja, a slika bi izgledala kao uzastopno ponavljanje jedne te iste poruke u drugim bojama.
Napomena: Unosite Hex kod, npr: FFFFFF(+FF), +FF predstavlja da na svaki morate dodati FF ili neće ispasti kao uneseni, čisto za hex kod, a što se tiče klasične boje u zagradicama, tu vam ne treba FF, primjer plave u ovoj komandi: 00C0FFFF, primjer plave u zagradama: {00C0FF}

Moderator Edit: Prefix
Poslednja Izmena: Jun 11, 2017, 12:29:33 POSLE PODNE od Muma

korisno, pohvale
samo rejv i debele zene

Pohvale, korisno.
Poslednja Izmena: April 29, 2017, 20:21:27 POSLE PODNE od anDro_

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

U prevodu su to kombinacije
red - crvene
green - zelene
blue - plave
boje u formatu '{rrggbb}' ili 0xrrggbbaa (a - alpha/providnost).
Cisto da se zna za sta su ta zadnja FF :)

Korisno  :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Maj 07, 2017, 14:35:48 POSLE PODNE
U prevodu su to kombinacije
red - crvene
green - zelene
blue - plave
boje u formatu '{rrggbb}' ili 0xrrggbbaa (a - alpha/providnost).
Cisto da se zna za sta su ta zadnja FF :)

znam ali možda neko ne zna zapravo šta je šta, ja prije godinu dvije nisam znao baš tačno šta je šta pa mi je ovo bilo ajmo reći lakše objašnjenje, naravno hvala na komentaru i objašnjenu :D

Citat: Cyllox poslato Maj 11, 2017, 15:58:47 POSLE PODNE
Korisno  :D

hvala brate

Jako korisna stvar

-Delic Enadin
-15
-11/7

- HTML
- PAWNO Scripring
- JAVA SCRIPT