[Pitanje]Balkanski bas dobar RP server ili Englenski Dobar RP Server

Započeo uinatsvima_, April 28, 2017, 15:13:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

:Po :)zzici, imam jedno pitanje posto sam htjeo igrati na nekim balkanskim dobrim serverima ali neki su samo rp pa imam pitanje da li mi je bolje uzeti Skill Aren-u ili Breaking Desert Roleplay English server?
Ovo se odnosni na gang org-ove (bande)
Poslednja Izmena: April 28, 2017, 15:15:04 POSLE PODNE od EldooxD™ ツ

Nisi htjeo nego si htio* | ako hoces dobar RP predji UCP na City Of Angels i igraj, Skill Arena uopste nije RP, ima RPera al' vecina su DMeri..

Citat: anDro_ poslato April 28, 2017, 15:17:50 POSLE PODNE
Nisi htjeo nego si htio* | ako hoces dobar RP predji UCP na City Of Angels i igraj, Skill Arena uopste nije RP, ima RPera al' vecina su DMeri..
Znam ali ja nemogu da se ulogujem na UCP tesko malo :D
Ima Breaking Desert nisam ulazio ali vidicu to, Hvala

Ako se ne možeš ulogovati na UCP i proći aplikaciju drži se RPG servera dok ne naučiš pravila kako treba kako bi prošao aplikaciju, sve u svemu nije teško

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: EldooxDâ,,¢ ãƒ,, poslato April 28, 2017, 15:24:20 POSLE PODNE
Znam ja pravila nego ima ucp neko sigurnosno pitanje nezz koje :)
Pa to ti je skroz lako preci, samo da znas engleski za to sigurnosno pitanje i tjt. a ima i County RP koji je trenutno zatvoren, al' balkanski je server i ne treba ti UCP nego se registrujes kao i na npr. Skill Areni...

EDIT: Trebas smisliti RP pricu za UCP na CoA.
Poslednja Izmena: April 28, 2017, 15:27:32 POSLE PODNE od anDro_

Skill Arena ti je sve osim RP servera (Ima par likova koji RPaju, sve ostalo samo DM..) tako da idi igraj na COA, to ti je mislim jedini trenutno balkanski RP server.

Breaking Desert Roleplay English server Na našim serverima samo gubiš živce aa i vrijeme odeš na gang war i fino se pucaš uživaš i boli te ona stvar ja sam odavno prešao na servere poput gang war,freeroam itd.... :)