Live For Speed

Započeo King2, April 25, 2017, 02:06:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Igrica: LFS-Live For Speed
Info: Pozdrav dragi BS-ovci,inace kad mi malo umre zivot na sampu i u skripti,uzmem da igram ovu igru da smirim zivce,oni koji me poznaju znaju da obozavam auta(naravno Mercedes Benz C63 //AMG),ova igrica se sastoji od opustene fizike koja vam omogucava Driftanje,kontroliranje putem misa,voznja po offroad terenu,mana ove igre je sto se sastoji iz 3 premium djela S1 licenca S2 licenca i nova S3 licenca,vi kada instalirate mozete igrati offline ali mozete napraviti na njihovoj stranici Demo racun koji vam omogucava igranje online na Demo serverima,u igricu mozete ubacivati modove,ali tesko sa kojim modom ce te moci uci u server(izbaca error JOSS CAR),ima te pravo podesavanja setupa auta npr.nakrivljenost tockova,spustanje automobila,pojacavanje brzina,promjena boje,dodavanje skinova za auto i jos nekih sitnica,ukoliko stvarno zelite osjetiti trku,driftanje,offroad voznju onda mislim da je LFS pravo resenje za vas :)
Link: www.lfs.net
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Upravo skidam, sviÄ'a mi se :D
Graphic & Web Designer

Nije losa, sam, ali sad je neigram vise i tako puno.

Kakav racunar za ovo treba?
samo rejv i debele zene

Citat: ᴀɴá´...ʀɪᴊᴇᴠɪá´,,áµ'ˡᵈᵈᵃʸˢ poslato April 26, 2017, 17:29:17 POSLE PODNE
Kakav racunar za ovo treba?

OS requirements
LFS works on both 32 and 64 bit Windows (XP, Vista, 7, 8 and 10).

Minimum computer requirements
2 GHz CPU, 256 MB memory, DirectX 9 capable 3D graphics card.

Recommended computer requirements
3 GHz CPU, 1024 MB memory,
3D graphics card with at least 512MB memory.
LFS is mostly CPU dependent due to its physics calculations.
A full multiplayer grid requires a fast CPU more than a fast GPU.
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Pogledao sam GP  :D DW cu je  ;)

Kolko bita treba za ovo 32 ili 64?
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 12, 2017, 14:23:33 POSLE PODNE
Kolko bita treba za ovo 32 ili 64?
LFS works on both 32 and 64 bit Windows (XP, Vista, 7, 8 and 10).
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Trenutno se instalira, pa cu videti kakva je.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..