2 Pitanja

Započeo Pika Mika, Avgust 08, 2010, 16:03:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi znam da sam dosadan, ali nikako ne mogu da napravim...

1. Kako da napravim da respekt dolazi svakih 30 min?? Citavo vrijeme trazim neki Timer ali nema, tj. ne mogu da nadjem

2. Kako da napravim da se auta uopste ne respawnaju osim ako su unistena ???

Radi se o GF modu, pa bih vas molio za pomoc .....

1. Probaj raditi po ovome http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=5866.0 ja sam po tome radio i uspio sam, samo Å¡to sam na moru nisam na kompu gdje mi je mod i pwn.

2. Znam samo da se respawnaju svakih recimo pol sata, a osim ako su unistena to nezz

Citat: [LB] Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Avgust 08, 2010, 18:38:06 POSLE PODNE
1. Probaj raditi po ovome http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=5866.0 ja sam po tome radio i uspio sam, samo Å¡to sam na moru nisam na kompu gdje mi je mod i pwn.

2. Znam samo da se respawnaju svakih recimo pol sata, a osim ako su unistena to nezz

1. ok za payday, ali nezz u gf modeu naci timer za respekt

2. Obrisao sam sva vozila, pa ubacio nova, i jako se brzo respawnaju, pa nezz kako to napravit ...

Nemoj tražiti pod respect već exp

interest = (PlayerInfo[i][pAccount]/1000)*(tmpintrate);
PlayerInfo[i][pExp]++;

Citat: [CH] Elmedinâ,,¢ poslato Avgust 08, 2010, 19:25:03 POSLE PODNE
Nemoj tražiti pod respect već exp

interest = (PlayerInfo[i][pAccount]/1000)*(tmpintrate);
PlayerInfo[i][pExp]++;

thx puno :)

a znal neko ovo drugo ? :)

kad ides ono "AddStaticVehicleEx" onda na kraju ima onaj vremenski rok za koji se respawnaju e to stavi  na "-1" i samo ce se respawnat kad upadne u vodu ili eksplodira...

[BP] HeLoX ba! ^^
Forum: balkan-paradise.info- Još u izradi!

Citat: [BP] HeLoX ba! ^^ poslato Avgust 08, 2010, 22:39:54 POSLE PODNE
kad ides ono "AddStaticVehicleEx" onda na kraju ima onaj vremenski rok za koji se respawnaju e to stavi  na "-1" i samo ce se respawnat kad upadne u vodu ili eksplodira...

znaci zadnji broj da stavim tako ?? :D....THX puno :)