[Istina] Danasnji Samp

Započeo xsar.p, April 23, 2017, 19:16:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pogledajte u kom je smeru danasnji samp otisao.
Dok smo ja i moja org zauzimali, GM nas je /kill.
Zatim kada sam ga pitao za razlog, rekao mi je da smo DM-ali, ja sam mu reko da je prijavljen, i na kraju sam dobio jail..
Dokaz: http://noobot.info/uploader/image.php?di=10F8
Dokaz 2: http://noobot.info/uploader/image.php?di=ZTBVI8PC

Propao samp.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ma propao nego sta, al najjace igram neki dan na onom World Gamers i DMam i zatvori me na 5 minuta, pa ni ne kaznjavaju dobro, al eto igramo ga jos, volimo ga. :D

Citat: anD®oâ,,¢ poslato April 23, 2017, 19:20:31 POSLE PODNE
Ma propao nego sta, al najjace igram neki dan na onom World Gamers i DMam i zatvori me na 5 minuta, pa ni ne kaznjavaju dobro, al eto igramo ga jos, volimo ga. :D
Ja ipak priznajem da nisam stariji od 13 godina, al bona ovi preterali, previse, ja samp igram citavih 3 godina, i niko nema nikakvu zalbu na mene,
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Nije propao samp, propali ste vi koji igrate na takvim serverima, jedan server nije samp, niti je skill arena samp, procenite prvo kakav je server i ko ga vodi ;)
Graphic & Web Designer

Cuj te moju istinu.
Igrao sam na Jamaica Roleplay
udario sam dva-tri puta policajca slucajno,
zatim mi je on nabio 10 Wanted Level eej??
Ne razumem zasto!??
i stavi me u jail na 120 Minuta?
Propao samp skroz.  :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

samp nije propao zz
samo rejv i debele zene

Gusto gusto xd pocni igrat na bextazy i miran si

www.minecraft.com ! :D

Današnji Balkanski SA:MP je go' kurac uglavnom. :)

Ne mozes na osnovu ovakvih debilnih servera i nekih degenerika reci da je samp propao. Uvijek ce se naci klinac koji jedino moze podjebavati i nonrpati u svoju korist.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Muma poslato April 24, 2017, 17:50:40 POSLE PODNE
www.minecraft.com ! :D

Današnji Balkanski SA:MP je go' kurac uglavnom. :)
Rly Nigga @Muma
Ako vec onda pravo
Poslednja Izmena: April 24, 2017, 18:07:29 POSLE PODNE od Harexe Svabo

Citat: Bašovski poslato April 24, 2017, 17:52:36 POSLE PODNE
Ne mozes na osnovu ovakvih debilnih servera i nekih degenerika reci da je samp propao. Uvijek ce se naci klinac koji jedino moze podjebavati i nonrpati u svoju korist.
Ja ne govorim da su ovi stariji samp serveri propali, nego ovi administratori nemaju ni 12-13 godina, a prave se ko da su neke vazne osobe.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Nije propao, već igraš na takvim serverima da ni ne zaslužuješ bolji tretman.
"... As bad as you may think i am,
as far as you think i am willing to go
to protect that which i hold most dear,
you can't possibly fathom how deep
that well of mine truly goes."

Citat: gruevski poslato April 24, 2017, 18:48:19 POSLE PODNE
Nije propao, već igraš na takvim serverima da ni ne zaslužuješ bolji tretman.
Na takvim serverima igram , sa razlogom, jer mi je trenutan komp sranje, i ako budem usao na neki veci srw, ne bih mogao ni da se pomerim jer bi mi mnogo lagovalo.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Samp nije propao to je dokaz broj igraca,samp je propao za nas stare igrace od 2009 do 2014 je za nas bio normalan samp sad cu ga preuzeli deca kao sto smo i mi kad smo pocinjali stariji su odustali jer vise nema stare zabave sve se vrti oko pozicija sto deca vole..samp iskreno ne igram nikako jer nemam zivaca da mi deca psuju i to kako se vremena menjaju u rl tako i na sampu shvatite za ovo ce se svaki slozit stari samper od 2009 pa do 2014 da je bilo najbolje vreme sampa

Citat: Noki poslato April 24, 2017, 18:54:23 POSLE PODNE
Samp nije propao to je dokaz broj igraca,samp je propao za nas stare igrace od 2009 do 2014 je za nas bio normalan samp sad cu ga preuzeli deca kao sto smo i mi kad smo pocinjali stariji su odustali jer vise nema stare zabave sve se vrti oko pozicija sto deca vole..samp iskreno ne igram nikako jer nemam zivaca da mi deca psuju i to kako se vremena menjaju u rl tako i na sampu shvatite za ovo ce se svaki slozit stari samper od 2009 pa do 2014 da je bilo najbolje vreme sampa
Ja sam na Bextazy usao tacno 2014 godine, i sve je bilo normalno, i ja zato govorim da je propao, jer je drugacije bilo
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..