Program za snimanje.

Započeo andr00-, April 23, 2017, 15:38:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanima me da li postoji neki program za snimanje a da ne skida FPS, tj. da skida ali skroz malo, znam za Shadow Play (mislim da se tako zove) ali on moze samo ze nVidia graficke kartice a ja imam Intelovu, ako neko zna neka preporuci, hitno je.
Poslednja Izmena: April 23, 2017, 15:41:18 POSLE PODNE od anD®o™

Bandicam, ne znam da li ona koci nmp ja za nju znam :D
samo rejv i debele zene

Citat: ᴀɴá´...ʀɪᴊᴇᴠɪá´,,áµ'ˡᵈᵈᵃʸˢ poslato April 23, 2017, 15:59:25 POSLE PODNE
Bandicam, ne znam da li ona koci nmp ja za nju znam :D
Pokusao sam sa njim, ali skida dosta FPS, imao sam bez snimanja 50+ a kad snimam jedva 10 FPSa.

Nema program koji nece fps drop-ati igru jer logicno kada igras igru i stavis jos jedan proces koji ce snimiti svaki frame, mora bar malo fps drop-ati...
Probaj Fraps i OBS.

Fraps je dobar,ali fajlovi su ogromni,bandicam isto jebe,barem je mene jebo,probaj mirillis action
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato April 23, 2017, 16:07:16 POSLE PODNE
Nema program koji nece fps drop-ati igru jer logicno kada igras igru i stavis jos jedan proces koji ce snimiti svaki frame, mora bar malo fps drop-ati...
Probaj Fraps i OBS.
Fraps sam probao, los je skida dosta FPS (barem meni), OBS cu probati, hvala na predlogu.
Citat: LoOdaK poslato April 23, 2017, 16:13:37 POSLE PODNE
Fraps je dobar,ali fajlovi su ogromni,bandicam isto jebe,barem je mene jebo,probaj mirillis action
Probacu i action, hvala na predlogu.
Poslednja Izmena: April 23, 2017, 16:17:12 POSLE PODNE od anD®o™