NetFlix Da/Ne

Započeo harexew, April 22, 2017, 19:37:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Razmisaljm uzet sebi netflix dal se isplati uzet i kakv je izbor filmova/serija

Ako imas para da,ako ne evo ti stranica popcorn.rs uzivaj.

Citat: TheVinny poslato April 22, 2017, 22:11:54 POSLE PODNE
Ako imas para da,ako ne evo ti stranica popcorn.rs uzivaj.
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Netflix je jako dobra stvar, ako ne želiÅ¡ biti ovisan o njemu ne preporučujem ti da kupujeÅ¡.Ja sam jedno vrijeme to uzimao, nekih 3-4 mj i zapustio sam sve ostalo. DoÄ'em kući iz teretane/Å¡kole sjedem i gledam do navečer 12-1 i tako u krug.

Možda nema neka serija koju ti gledaš, ali uvijek uvijek uvijek ćeš naći nešto što je dobro i što valja gledati.

S netflixom nema šanse da neko kaže da nema šta gledati, uvijek imaju novi filmovi/serije se izbacuju.Tako da :D

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato April 22, 2017, 22:46:25 POSLE PODNE
Netflix je jako dobra stvar, ako ne želiÅ¡ biti ovisan o njemu ne preporučujem ti da kupujeÅ¡.Ja sam jedno vrijeme to uzimao, nekih 3-4 mj i zapustio sam sve ostalo. DoÄ'em kući iz teretane/Å¡kole sjedem i gledam do navečer 12-1 i tako u krug.

Možda nema neka serija koju ti gledaš, ali uvijek uvijek uvijek ćeš naći nešto što je dobro i što valja gledati.

S netflixom nema šanse da neko kaže da nema šta gledati, uvijek imaju novi filmovi/serije se izbacuju.Tako da :D
Razmisljam uzet da probam onaj najjeftiniji paet od 7-8 da vidim kakav je

Citat: Harexe Svabo poslato April 22, 2017, 23:04:06 POSLE PODNE
Citat: MEDO poslato April 22, 2017, 22:46:25 POSLE PODNE

Razmisljam uzet da probam onaj najjeftiniji paet od 7-8 da vidim kakav je

Imas free mj, samo moraš karticu ili pp povezati

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Ako ne znas engleski dobro nemoj uzimati, nemas prevode za dosta filmova i serija

Citat: Cadilab poslato April 23, 2017, 13:58:45 POSLE PODNE
Ako ne znas engleski dobro nemoj uzimati, nemas prevode za dosta filmova i serija
Eng nije toliki prob sam nek ima dobri serija

Batice, skini PopCron Time na kompu, nema sta nema od filmova. Jos HD rezolucija. Taj program koristim svaki film koji hocu da gledam cak i one koje ima u bioskopu samo nema prevod nadjes na netu :D
samo rejv i debele zene

Citat: ᴀɴá´...ʀɪᴊᴇᴠɪá´,,áµ'ˡᵈᵈᵃʸˢ poslato April 23, 2017, 16:48:14 POSLE PODNE
Batice, skini PopCron Time na kompu, nema sta nema od filmova. Jos HD rezolucija. Taj program koristim svaki film koji hocu da gledam cak i one koje ima u bioskopu samo nema prevod nadjes na netu :D
Jbga da skinem i odma milicija na vratim nosi racun xd

Citat: Harexe Svabo poslato April 23, 2017, 17:00:35 POSLE PODNE

Sto, program je legalan? https://popcorn-time.to/
samo rejv i debele zene

Citat: ᴀɴá´...ʀɪᴊᴇᴠɪá´,,áµ'ˡᵈᵈᵃʸˢ poslato April 23, 2017, 17:34:14 POSLE PODNE
Citat: Harexe Svabo poslato April 23, 2017, 17:00:35 POSLE PODNE

Sto, program je legalan? https://popcorn-time.to/
Program jest ali nije legalno gledat pireterijske filmove ((Nece me jebat kad skinem program nego kad krenem skidat film))

Pa valjda program ne skida sa torenta, nego direktno iz programa  :o
samo rejv i debele zene

...

*

Ti ako imas $ kupi,ja nebi davao pare al radi sta os!