Kako pokrenuti Programe bez admin permisije

Započeo xsar.p, April 21, 2017, 22:35:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, pre par minuta, otvorio sam temu na kojoj sam trazio pomoc oko povracaja Admin lozinke, i malo sam pretrazivao po netu i nasao sam sledeci video https://www.youtube.com/watch?v=uQoblMoeD8k
U ovom videu covek vam objasnjava lepo kako da pokrene program bez admin permisije.
Lepo vam je objasnio covek ;)
Kod mozete naci u Deskripciji njegovog klipa, takodje kao dokaz da radi, procitaj komentare, a i on vec pokazuje.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Cek brate zasto bi ovo radio kad moze se u podesavanjima windowsa iskljuciti. Ako mislimo na isto,ono kad oces neki program pokrenuti pa moras biti Admin.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 21, 2017, 22:51:50 POSLE PODNE
Cek brate zasto bi ovo radio kad moze se u podesavanjima windowsa iskljuciti. Ako mislimo na isto,ono kad oces neki program pokrenuti pa moras biti Admin.
Mislim da me nisi shvatio, ovo ukoliko si zaboravio Admin password, barem je meni pomoglo, sad ne znam kome kako
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato April 21, 2017, 22:56:50 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato April 21, 2017, 22:51:50 POSLE PODNE
Mislim da me nisi shvatio, ovo ukoliko si zaboravio Admin password, barem je meni pomoglo, sad ne znam kome kako
Ok to mislio sam da je nesto drugo
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!