Weapon Saving RP - Oruzije cuvanje RP

Započeo DexE, April 16, 2017, 01:55:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

FS/INC: FS
Ime fajla: Weapons
Vrijeme izrade:25min
Slike/Video (OBAVEZNO): Nema potrebe za slike, jednostavno ako vam je oruzije u ruci i odete sa servera i vratite se ostace vam u ruci.
Edit/0: 0
Opis i dodatne informacije: U SCRIPTFILES MORATE IMATI .txt Weapons  * OBAVEZNO *
Link Fajla: http://www.mediafire.com/file/fipyczp8re4hkc8/Weapons.rar
Credits: DexE (Ja)
Poslednja Izmena: Jun 11, 2017, 12:28:20 POSLE PODNE od Muma
[SLOBODAN MAPER]

Umem da radim sa teksturama, te sam spreman da se potrudim za svaki zadatak koji je spreman predamnom.

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Muma poslato April 16, 2017, 08:38:17 PRE PODNE
Nadam se da nema bugova, pohvale. :)

Nema, hvala :).

Ako zelis testiraj.
[SLOBODAN MAPER]

Umem da radim sa teksturama, te sam spreman da se potrudim za svaki zadatak koji je spreman predamnom.

[SLOBODAN MAPER]

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

[SLOBODAN MAPER]

[SLOBODAN MAPER]

Korisno
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: DexE poslato April 16, 2017, 01:55:23 PRE PODNE
FS/INC: FS
Ime fajla: Weapons
Vrijeme izrade:25min
Slike/Video (OBAVEZNO): Nema potrebe za slike, jednostavno ako vam je oruzije u ruci i odete sa servera i vratite se ostace vam u ruci.
Edit/0: 0
Opis i dodatne informacije: U SCRIPTFILES MORATE IMATI .txt Weapons  * OBAVEZNO *
Link Fajla: http://www.mediafire.com/file/fipyczp8re4hkc8/Weapons.rar
Credits: DexE (Ja)
Ovo nisi ti radio kod je mnogo stariji radjen je u Dini-u i isti je kao i sa samp foruma