â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Sta je ovo?

Ja sam mislio bas rp radnju praviti,ali to niko ne voli na Balkanu.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

java dev paket za samp, bukvalno kompajlas kod u javi, ovako mozes pisati u oo fazonu al nije stabilno

Da li je bolje uraditi CV u photoshop-u kao sliku ili jednostavno kao Word-ov dokument?

u wordu naravno, kada saljes poslodavcu mora biti u wordu, nece sliku otvarati

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Maj 26, 2017, 20:50:40 POSLE PODNE
Da li je bolje uraditi CV u photoshop-u kao sliku ili jednostavno kao Word-ov dokument?
u wordu svakako, usput imas tonu dobrih template za cv na netu.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Po meni bolje u wordu jer moze se uradi lepa obrada teksta a mos i slike ubaciti :D pa fino uklopis da bude lepo
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Pozz, dali ima neko da mi posudi mc server (ako ima masinu) na par dana samo.. da igramo ja s jaranima..
Pokusat cu me oduzit.. (glupo mi je da kupujem server koji cu koristiti par dana)
Znam da ima vas par koji imate masine a slabo koristite xd :D  8)
Ako ima neka fina dusa da mi posudi :)  :D :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Faris ãƒ,, poslato Maj 26, 2017, 23:01:55 POSLE PODNE
Pozz, dali ima neko da mi posudi mc server (ako ima masinu) na par dana samo.. da igramo ja s jaranima..
Pokusat cu me oduzit.. (glupo mi je da kupujem server koji cu koristiti par dana)
Znam da ima vas par koji imate masine a slabo koristite xd :D  8)
Ako ima neka fina dusa da mi posudi :)  :D :D
Dao bi ti ali mi je maisna na 95% usage sto se resursi tkd jbg

Citat: Harexe Svabo poslato Maj 26, 2017, 23:58:12 POSLE PODNE

Dao bi ti ali mi je maisna na 95% usage sto se resursi tkd jbg
Ajd nmvze..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

ZZ raja,Ramazan Serif Mubarek Olsun svim muslimanima,kako ste mi sta se radi diral vas ko aa :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ramazan Serif Mubarek Olsun svim muslimanima

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!