â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

jutro jutro

hahah jedem sada idem za sat tek :D

Razmisljam da krenem MTA igrati mozda i uciti lua malo, igra li to ko ovde jos ?

Citat: Cadilab poslato Maj 24, 2017, 12:46:47 POSLE PODNE
Razmisljam da krenem MTA igrati mozda i uciti lua malo, igra li to ko ovde jos ?
Da, skini ja sam pre igrao, odlicna igra ima svega kao "SAMP" je ali ima bolji p, ako postoji tako mozes mapat ima toga jos...

toplo preporucujem, ima puno vise modova nego samp posebno ako planiras trke igrati isto kao u GTA V znaci otkidaju  8) ;D

Znate kako je jovan onome rekao da obrise par mapa pa ce mu raditi register e sad sam mu ovo napisao na njegov zahtev za pomoc morao sam bilo je smesno bar meni

Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Igrao sam i ja, ne sjećam se kako se server zvao uglavnom je najveći koliko znam, igrao samo kao neke trke (wallrideovi, spirale i slično) i ono uživancija mi bilo, tako da probaj, što je najbolje nema čitera. :D

Citat: Ur®Osâ,,¢ poslato Maj 24, 2017, 14:20:38 POSLE PODNE
Znate kako je jovan onome rekao da obrise par mapa pa ce mu raditi register e sad sam mu ovo napisao na njegov zahtev za pomoc morao sam bilo je smesno bar meni

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

EDIT: @SteXi.ılllı. kopira te, naudi mu http://prntscr.com/fbjdua :D
Poslednja Izmena: Maj 24, 2017, 14:35:58 POSLE PODNE od Muma

FACEPALM JE MALO ZA OVO

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 24, 2017, 15:03:31 POSLE PODNE
FACEPALM JE MALO ZA OVO

hahahahaha znam to kakav bot
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

FACEPALM JE MALO ZA OVO

E jebiga Bože, retarda nikad nece nestat... Inace ne volim one koji tek dodju na forum i utripuje lik da je sila, pa jebo bi ga automatski :D
Poslednja Izmena: Maj 24, 2017, 17:38:43 POSLE PODNE od anDro_

Citat: anDro_ poslato Maj 24, 2017, 17:35:59 POSLE PODNE
FACEPALM JE MALO ZA OVO

E jebiga Bože, retarda nikad nece nestat... Inace ne volim one koji tek dodju na forum i utripuje lik da je sila, pa jebo bi ga automatski :D
[/quote
Al ovaj jovan je glup pise gore da je njegov citat to jest da sam citirao i on stvarno to uradi

Inteligencija lvl -10k hahah
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Neka serija, pucacina, cyber itd ?
Pogledana serija Scorpion, 3 sezona cijele :3
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=110524.msg728522#msg728522 date=1495659931]
Neka serija, pucacina, cyber itd ?
Pogledana serija Scorpion, 3 sezona cijele :3

Ako volis horore quarantine preporucijem jer film ubija koliko je extra,a sto se tice pucacine msm da tu dominira Zemlja Junaka....
mada ti preporucujem i da pregledas mada nije od navedenog ista Our brand is Crisis
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER