â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: leei poslato Maj 20, 2017, 10:46:31 PRE PODNE
kome je najbolje da se javim za predlog za forum, bez da otvaram temu?
Ne muči se...

@Cadilab oce li na novoj temi biti reputacija sistem, a a? :D

Ne znam ja nista, cuo sam se sa kasperzijem rekao je da je poslao zadnje radove bobanu tako da je sada do njega sve.

Koji god novi dizajn teme su ubacili uvek su se vracali na staru jer 80 % ovde trazi nesto novo kad se to novo uradi onda im je bolje staro.

A sad rade bas dobri momci temu, tj Boban i Kasperzi, imao sam priliku da vidim mali deo teme, i meni se cini da je ekstra, nije sada da su pretrpavali nego su uradili lep responsive i flat design, mislim da ce se svideti ostalima kad zavrse, sve je do njih.

ZZ raja,evo i mene nakon malo duzeg vremena imao sam jako puno posla tako da sad ide kratki odmor pa opet na arbeit :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: gReeDy.aMx poslato Maj 20, 2017, 13:44:39 POSLE PODNE
Koji god novi dizajn teme su ubacili uvek su se vracali na staru jer 80 % ovde trazi nesto novo kad se to novo uradi onda im je bolje staro.
Citat: Cadilab poslato Maj 20, 2017, 13:54:15 POSLE PODNE
A sad rade bas dobri momci temu, tj Boban i Kasperzi, imao sam priliku da vidim mali deo teme, i meni se cini da je ekstra, nije sada da su pretrpavali nego su uradili lep responsive i flat design, mislim da ce se svideti ostalima kad zavrse, sve je do njih.
Ma samo nek' ovu promjene više, smorila je mnogo...

I hoću da u novoj ima lista spamera kao i trenutna! :D
Poslednja Izmena: Maj 20, 2017, 16:52:16 POSLE PODNE od Muma

To nije do teme to je do konfiguracije foruma

Ala kako se kisa sad spusti kod mene ne pamtim kad sam zadnji put ovakav pljusak vidio

Citat: Cadilab poslato Maj 20, 2017, 17:03:13 POSLE PODNE

Ala kako se kisa sad spusti kod mene ne pamtim kad sam zadnji put ovakav pljusak vidio
Dosla i do vas? Kod mene bila oko 14 sati, prekinula nas u nogometu jebo joj ja mater citav teren mokar bio.. :D

Citat: anDro_ poslato Maj 20, 2017, 19:21:04 POSLE PODNE
Citat: Cadilab poslato Maj 20, 2017, 17:03:13 POSLE PODNE

Dosla i do vas? Kod mene bila oko 14 sati, prekinula nas u nogometu jebo joj ja mater citav teren mokar bio.. :D

U mene sunce ubi samo tako :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Zzz svima,sta se radi? Kucaju li se kodovi?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 20, 2017, 19:52:51 POSLE PODNE
Zzz svima,sta se radi? Kucaju li se kodovi?

Ceka se event na IG

GAME OVER

I kod mene oluja :D
Nadam se da ce tema biti "svetla" kao ova i  da ce biti brza :D
Graphic & Web Designer