â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

@Cadilab
Posto radis kao PHP developer interesuje me koju skolu imas zavrsenu, odnosno koje steceno znanje posedujes? Naravno ako nije problem da se zna (pisi PM ako zelis) :D

Posto sam ja samouk sto se tice ovih stvari iako ja studiram poslovnu informatiku tu je dosta zastupljeno generalno odrzavanje racunara gde nema mnogo programiranja..

Citat: Cadilab poslato Maj 18, 2017, 12:57:51 POSLE PODNE
kako za koga ;D
jel ovo [pawn]@if((auth() -> user[/pawn] (sry ako sam pogrijesio),radi web dizajner ili to ti kasnije dodajes na dizajn?? @Cadilab
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Maj 18, 2017, 14:49:51 POSLE PODNE
@LoOdaK
To radi cadilab
Hvala ti,znaci dizajner samo otkuca dizajn i posalje phpu da dodaje te stvari??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

@LoOdaK
tako je, posle dizajnera backend programer "udahne" zivot stranici xD To jest ubaci dinamicnost

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Maj 18, 2017, 14:55:33 POSLE PODNE
@LoOdaK
tako je, posle dizajnera backend programer "udahne" zivot stranici xD To jest ubaci dinamicnost
Hvala na informaciji,odo ja malo prileć,mozak se previse napeo,aj ljubi vas LoOdaK

@MegatroNâ,,¢

Samouk sam, medjutim ja samp igram od 2008e a ucim pawn od 2009e tako da mi je to mnogo pomoglo da razvijem logiku za php i relativno brzo naucim isti.

@LoOdaK

To rade backend developeri, ovo sa slike je aplikacija napisana u laravelu (php framework) sto se tice cssa i htmla sve je proceduralno, samo sto tipa za laravel imas funkciju @yield kojom oznacavas npr content stranice koju ja (backend) koristim kada hocu nesto da stavim u content sa funkcijom @section

sta misliste o ovom nest malo bzvz editvo i sredjivo

Ime GameModa: Amethyst RPG

................ hmm

Citat: Muma poslato Maj 18, 2017, 15:40:55 POSLE PODNE

................ hmm
No!
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Harexe Svabo poslato Maj 18, 2017, 15:38:19 POSLE PODNE
sta misliste o ovom nest malo bzvz editvo i sredjivo

Dobar, samo me zanima, kako ti to radis? Tj, jel koristis neki sajt ili? Tacnije, kako hostujes samp srw?
Poslednja Izmena: Maj 18, 2017, 16:18:43 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Muma, koji ti je taj font sa avatara?
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

................ hmm
Daa. :D Zezam se, na tebi je ali glupo bi bilo, ko zna koliko si sati potrosio na njega, ako si vec htio objavljivat, nemoj, bolje prodaj hihih.

Citat: SejnurHD poslato Maj 18, 2017, 16:20:46 POSLE PODNE
Muma, koji ti je taj font sa avatara?
Nmp, uradio sistem ponovo i all deleted.

Citat: anDro_ poslato Maj 18, 2017, 16:32:20 POSLE PODNE

................ hmm
Daa. :D Zezam se, na tebi je ali glupo bi bilo, ko zna koliko si sati potrosio na njega, ako si vec htio objavljivat, nemoj, bolje prodaj hihih.
176h igre imam na KUĆNOM serveru, koliko je tek potrošeno na pawno... :)
Evo kako bi bilo kad bi se otvorilo:
1 dan - OPEN ~ SVE OK
2 dan ~ Odlaze igrači ako ih bude...
3 dan ~ Hvala na druženju! Closed! :D
A ne prodaje mi se, tako da ću završiti sve ili otvoriti nešto ili objaviti... :D