â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Au pa nisam ni skontao da sam presao 2k :D
Jedan uspeh vise u zivotu

Voozdraa raja sta se radi na estradi :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Cadilab poslato Maj 15, 2017, 06:53:32 PRE PODNE

Ahahhaa, cestitam :D
samo rejv i debele zene

Sta se radi momci
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 15, 2017, 12:30:45 POSLE PODNE
Sta se radi momci

radi se radi sto se nebi radilo hahah,ma ev odmaram malo blehnem u skriptu i gubim vid po obicaju xD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 15, 2017, 12:31:51 POSLE PODNE
Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 15, 2017, 12:30:45 POSLE PODNE
Sta se radi momci

radi se radi sto se nebi radilo hahah,ma ev odmaram malo blehnem u skriptu i gubim vid po obicaju xD
hahaha koju skriptu?
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

GAME OVER

Citat: Cadilab poslato Maj 15, 2017, 06:53:32 PRE PODNE
Yupii hahahaha :D

Zop svima :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

GAME OVER