â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: LoOdaK poslato Maj 13, 2017, 19:51:35 POSLE PODNE
Ljudi dal je moguce?

Prije neka 2-3h skidao sam igricu i brzina je ono za mene klasicna (uvijek je takva) 512kb/s

Sad kreno skidat neki patch preko nekog launchera i vidim download 3.2 - 3.4 mb/s

Uradim 2 speedtesta pokazuju skidanje kao 3.4 mb/s

Kako je to moguce??
Suti, jos bolje. :D ;D

Sta ima raja?
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ništa :D
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

E zivote kako si cudan,do neki dan nisam ni mrvica na ovom forumu bio nije se znalo prvo ko sam a kamol i sto sam ovde,a danas sam zahvalan svima koji su me postavili na svoju RESPECT listu i hvala vam svima ocekujte od mene maximum :) #RoadTo1K
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

King moras respect da upgrade jer neki izmenili imena naprimer andro sad je imperatoRâ,,¢
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Nick-ovi nisu bitni,bitni su ljudi prema kojima gradis respect,a nickovi su samo obiljezja nekoga i necega ;)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 13, 2017, 20:16:26 POSLE PODNE
Nick-ovi nisu bitni,bitni su ljudi prema kojima gradis respect,a nickovi su samo obiljezja nekoga i necega ;)
Ma jest al bolje je ime novo :D

Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 13, 2017, 20:17:14 POSLE PODNE
Mozes ti mijenjati ime do sutra,ali ti ostajes onaj Uros bez obzira na ime npr Jamixx nesto tome slicno,ime je samo obiljezje necega i nekoga ali ti kao osoba si bitan a ime manje vise,meni je otac govorio on ili bilo ko moze da mjenja indetitet do sutra on ce uvijek biti onaj covjek kakav je bio a ime mu ne znaci apsolutno nista...

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 13, 2017, 20:20:42 POSLE PODNE
Citat: â–... â–† â–ˆUr®Osâ,,¢â–ˆ â–† â–... poslato Maj 13, 2017, 20:17:14 POSLE PODNE
Mozes ti mijenjati ime do sutra,ali ti ostajes onaj Uros bez obzira na ime npr Jamixx nesto tome slicno,ime je samo obiljezje necega i nekoga ali ti kao osoba si bitan a ime manje vise,meni je otac govorio on ili bilo ko moze da mjenja indetitet do sutra on ce uvijek biti onaj covjek kakav je bio a ime mu ne znaci apsolutno nista...
Evo moje ime me opisuje IRL,znaci raspad sistema
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 13, 2017, 20:23:15 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Maj 13, 2017, 20:20:42 POSLE PODNE
Evo moje ime me opisuje IRL,znaci raspad sistema
Ti si specialni slucaj za tebe postoji druga teorija imena xD brat moi :D

GAME OVER

Takodje ni postovi nisu bitni ovde, neki ljudi se ufuraju misle da su bogovi (nema takvih na ovom forumu, mozda 2-3).. I to za imena.. ba znaju svi da sam ja Andro. :D

Citat: imperatoRâ,,¢ poslato Maj 13, 2017, 20:29:01 POSLE PODNE
Takodje ni postovi nisu bitni ovde, neki ljudi se ufuraju misle da su bogovi (nema takvih na ovom forumu, mozda 2-3).. I to za imena.. ba znaju svi da sam ja Andro. :D
Meni je ovde jedino bitno da ndjem prijatelje koji su uvek tu da mi pomognu meni i ja njima

Citat: imperatoRâ,,¢ poslato Maj 13, 2017, 20:29:01 POSLE PODNE
Takodje ni postovi nisu bitni ovde, neki ljudi se ufuraju misle da su bogovi (nema takvih na ovom forumu, mozda 2-3)..
Upravo tako,meni su postovi ajmo rec zezancija ono klasicna sprdnja nema tu sta,ko sisa postove vazno je da se ljudi slazu a za postove cemo lahko hehe :D

GAME OVER

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=104850.msg670921#msg670921

ovo je inace bila totalna sprdnja tad bukvalno nisam ni znao sta je mod samo sam odradio td-ove ubacio promjenuo neke stvari u skripti gmtext,ime i udri ali bugova je bilo na kilo,inace ako nekom treba ovaj mod nek se javi da mu posaljem mada sad kad pogledam skriptu nije los ali ga opet ni u pasulj nebih narezao...

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 13, 2017, 20:40:07 POSLE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=104850.msg670921#msg670921

ovo je inace bila totalna sprdnja tad bukvalno nisam ni znao sta je mod samo sam odradio td-ove ubacio promjenuo neke stvari u skripti gmtext,ime i udri ali bugova je bilo na kilo,inace ako nekom treba ovaj mod nek se javi da mu posaljem mada sad kad pogledam skriptu nije los ali ga opet ni u pasulj nebih narezao...
Sjecam se ovog, samo ne znam zasto nista nisam napisao u temi.. :D