â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako ide to sa nargilom kod vas, koliko se placa i to ? Posto kod mene toga nema ne znam kako ide po kaficima to

Nea kod mn samo znam da Cevapi iz leskovackog idu ko ludi

Citat: Cadilab poslato Maj 03, 2017, 23:25:04 POSLE PODNE
Kako ide to sa nargilom kod vas, koliko se placa i to ? Posto kod mene toga nema ne znam kako ide po kaficima to

Realno u ovom mjestu nije bilo shisa bara jedno 100 godina bio se jedan otvorio ali premal prostor i zatvorilo se,i bukvalno 2 3 minute od moje kuce se otvorio novi objekat tacnije Hookah Bar Baristta Flower,i realno nargila ubija znaci ne kupuju ono neke lafo okuse neg uzimaju iz stranih drzava gdje su okusi boze,i imaju premium nargilu,obicna kosta 5 KM,a ova premium kosta 6KM jer je zar od koksa....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ovde u Kragujevcu ( Srbija ) po kaficima 500 dinara ( 4.5 e )  mozes da biras 2 ukusa.
samo rejv i debele zene

2.5e/5KM barem je tako kod mene, imaš hiljade okusa, po meni je bolje od cigare, a i ne uvlačiš u sebe tako da ono merak sa društvom raspalit' 3-4 na dan, ja ne mogu izdržat' 2 dana da ne pušim jer jednostavno volim nargile... :D @Cadilab

4,5â,¬ po Srbiji, od kafića zavisi koliko ukusa imaju:D
Graphic & Web Designer

Citat: Muma poslato Maj 04, 2017, 00:41:57 PRE PODNE
2.5e/5KM barem je tako kod mene, imaš hiljade okusa, po meni je bolje od cigare, a i ne uvlačiš u sebe tako da ono merak sa društvom raspalit' 3-4 na dan, ja ne mogu izdržat' 2 dana da ne pušim jer jednostavno volim nargile... :D @Cadilab

Daj lazes da se to ne uvlaci hahah ja sam uvlacio kad sam imao i to momacki haha
ali slucajno mi ispadne i onaj dio stakleni gdje se stavlja zar i onaj okus se razbije i jebiga..

Moze i da se uvlaci nargila :D
samo rejv i debele zene

pa da ono kad uvlacis ne osetis nista za razliku od cigara, meni je zao sto nema ovde kod mene negde da se kupi, da ima svaki dan bi ja to cadio

Citat: Cadilab poslato Maj 04, 2017, 09:42:51 PRE PODNE
pa da ono kad uvlacis ne osetis nista za razliku od cigara, meni je zao sto nema ovde kod mene negde da se kupi, da ima svaki dan bi ja to cadio

Imas za 30e malu nargilu, ne znam koliko su ukusi i zar. Pogledaj malo na internetu :D
samo rejv i debele zene

Citat: Cadilab poslato Maj 04, 2017, 06:19:21 PRE PODNE
Citat: Muma poslato Maj 04, 2017, 00:41:57 PRE PODNE

Daj lazes da se to ne uvlaci hahah ja sam uvlacio kad sam imao i to momacki haha
ali slucajno mi ispadne i onaj dio stakleni gdje se stavlja zar i onaj okus se razbije i jebiga..
Ja ne uvlačim, povuči i izdahni samo hahaha :D

mozes ti to uvlacit nema sa tim nikakav problem,mada je veci uzitak kad samo izvuces i ispuses jednostavno gusci dim a izgleda premocno ;)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Neki crno cs klan da dodje na trunir na SoG?
Imaju nagrade xd

Citat: Harexe Svabo poslato Maj 04, 2017, 14:26:30 POSLE PODNE
Imaju nagrade xd

Steta sto smo na godisnjem da nismo sad bi igrali...

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 04, 2017, 14:27:26 POSLE PODNE
Citat: Harexe Svabo poslato Maj 04, 2017, 14:26:30 POSLE PODNE
Imaju nagrade xd

Steta sto smo na godisnjem da nismo sad bi igrali...
13.5 20h je turnir