â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Z momci,jos sam bolestan,znate sta znaci kad me nervira sto sam bolestan,ide mi sve na k
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Eo pred svima prozivam @Infinityâ,,¢  na script battle ak odbije zna se da je bot

rekt xD imaju sreće što ne mogu da kupim sniper :D

Jebem li mu dijete :D

Ukr'o pušku :P

Citat: Harexe Svabo poslato Maj 03, 2017, 21:48:20 POSLE PODNE
Eo pred svima prozivam @Infinityâ,,¢  na script battle ak odbije zna se da je bot
Ovom prilikom ga i ja pozivam.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Ne zna lik sta su tajmeri ko sto kaze Andrijevic a onaj mod san city, uzeo (msm.) luda kuca mod promjenuo tdove i nista vise i naziva se skripterom...
Citat: Muma poslato Maj 03, 2017, 21:51:19 POSLE PODNE

Igrao sam to (Zula ja msm. da se zove?) extra igrica al sad ne mogu da je skinem kaze da nije dostupna u drzavi xd :D

Citat: anDro_ poslato Maj 03, 2017, 22:05:11 POSLE PODNE
Ne zna lik sta su tajmeri ko sto kaze Andrijevic a onaj mod san city, uzeo (msm.) luda kuca mod promjenuo tdove i nista vise i naziva se skripterom...

Igrao sam to (Zula ja msm. da se zove?) extra igrica al sad ne mogu da je skinem kaze da nije dostupna u drzavi xd :D
I meni je, nmp kako sam skin'o hahahaha

Citat: anDro_ poslato Maj 03, 2017, 22:05:11 POSLE PODNE

VPN i rijesis problem...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Al' stvarno update je kidanje, meni je Zula bolja od CSGOa samo da poprave kretanje igrača, ono za upgrade oružja kao u Ghost Recon Wildlandsu je kidanje...

Citat: Muma poslato Maj 03, 2017, 22:55:01 POSLE PODNE
Al' stvarno update je kidanje, meni je Zula bolja od CSGOa samo da poprave kretanje igrača, ono za upgrade oružja kao u Ghost Recon Wildlandsu je kidanje...

Nezz bgm nisam igrao,mada mogu pokusat ali nista mi ne moze zamijeniti CSGO...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Miris je cudo et,fino sebi kazem 1 odes na nargilu odmori mjesec 2 ako imas mogucnost i vise,ali kad ja prolazim a ono mirisi sta da tu uradis sem da udjes naurcis sebi kafu ili neki caj i uzmes shisu,vec jedno 4 5 puta na nargili pa mislim da su mi pluca vec sebi rezervisala sahranu...

GAME OVER