â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

ZZ sta se radi
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: Harexe Svabo poslato April 28, 2017, 12:48:05 POSLE PODNE
Ovo tebi jutro ja od 6h na nogama

ili ides u skolu ili imas muda ahahhahahah
samo rejv i debele zene

poz raja wac ap,sta se duing :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato April 28, 2017, 15:00:59 POSLE PODNE
poz raja wac ap,sta se duing :)
Jedem govna malo, ono na' :D
Poslednja Izmena: April 28, 2017, 15:20:10 POSLE PODNE od anDro_

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Sta je ovo svi zapustili plug? Imal koga,zivi li ko? Moze li se durat na balkanu?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 28, 2017, 20:05:10 POSLE PODNE
Sta je ovo svi zapustili plug? Imal koga,zivi li ko? Moze li se durat na balkanu?
Ja cu doci kad predjem mafiu 2, evo me na chapteru 15, zadnja misija, bice akcije.. :D

Citat: anDro_ poslato April 28, 2017, 20:07:10 POSLE PODNE
Ja cu doci kad predjem mafiu 2, evo me na chapteru 15, zadnja misija, bice akcije.. :D
Men najjace kad napucas auto,stavis supercharger onda jede zemlju,i pljackanje trgovina je mocno
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 28, 2017, 20:11:52 POSLE PODNE
Men najjace kad napucas auto,stavis supercharger onda jede zemlju,i pljackanje trgovina je mocno
Meni najdrazi onaj Roller ( ne znam pun naziv al zove se Roller, bude u garazi :D ) ja volim pljackat gun shopove al ako failam i rokne me onaj retard iz gun shopa odma rage quit, izlazim iz igrice.. :D

Citat: anDro_ poslato April 28, 2017, 20:14:28 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato April 28, 2017, 20:11:52 POSLE PODNE
Meni najdrazi onaj Roller ( ne znam pun naziv al zove se Roller, bude u garazi :D ) ja volim pljackat gun shopove al ako failam i rokne me onaj retard iz gun shopa odma rage quit, izlazim iz igrice.. :D
Gunovi daju najvise para ja msm kad ih opljackas,da mi je mafie 3 zaigrat pa nek ide sve u pm

E zna neko neku dragon ball igricu da moze na 3 gb rama 32 bit? low pc
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK