â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: _aNdRiJeViC_ poslato April 19, 2017, 20:22:13 POSLE PODNE
Jedno pitanje?

Da li bi vi stavili da DM zonu mogu da koriste svi igraci ili samo bande/mafije?
Ja bi stavio mafije/bande al nigde nisam vidio da mogu igraci pa nez al meni bolje mozda mafije i bande nekako
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: anD®oâ,,¢ poslato April 19, 2017, 20:24:51 POSLE PODNE
Jedno pitanje?

Da li bi vi stavili da DM zonu mogu da koriste svi igraci ili samo bande/mafije?
Svi ali da ima provjeru ako nije 3 lvl i ako nema dozvolu za oruzije da ne moze uci, a za bande/mafije napravi war system, ako ti je mrsko pravit uzmi iz drugih modova.
Tako bi valjalo a ne da odma mogu
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Jedno pitanje?

War za organizacije, DM zona svi.

Nema mene opet haha ako se neko sjeca onog takmicenja koje sam prosao danas sam imao drzavno gdje sam osvojio 2 mjesto i tako u subotu picim iz sarajeva u beograd na balkansko pa cemo vidjeti :)) zao mi je iskreno sto se sad ne mogu altivirati oko foruma

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato April 19, 2017, 22:04:10 POSLE PODNE
Nema mene opet haha ako se neko sjeca onog takmicenja koje sam prosao danas sam imao drzavno gdje sam osvojio 2 mjesto i tako u subotu picim iz sarajeva u beograd na balkansko pa cemo vidjeti :)) zao mi je iskreno sto se sad ne mogu altivirati oko foruma

Pokazi im sta znas, srecno :D
samo rejv i debele zene

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato April 19, 2017, 22:04:10 POSLE PODNE
Skidam kapu
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

@LoOdaK Stavi staru sliku bolja je :D

Citat: Uros_Edition poslato April 19, 2017, 22:24:44 POSLE PODNE
@LoOdaK Stavi staru sliku bolja je :D
Ma i meni je ova glupa realno al kad bi ja staru mogo naci dao bi picke
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Bravo majstore :D
U cemu se takmicis, vidim slike a nikako da pitam

Dobro jutro raja, kakvo je kod vas stanje? Kod mene mecava dere ne mogu ni u skolu a ko zna kakve su ceste, komunalno u Bosni to cisti slabo skroz, samo mi fali da poginem jos.. :D