â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

o cemu se radi ?
ne ostavljaj link ovde ako je nesto gadno, nemam ja zeludac za to

Pozzz ljudi, evo mene nakon dugog vremena, eksterna matura i te zajebancije konacno sam je polozio ihuuu :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Cadilab poslato Maj 10, 2017, 23:12:40 POSLE PODNE
o cemu se radi ?
ne ostavljaj link ovde ako je nesto gadno, nemam ja zeludac za to
Gadno da ne moze biti gadnije,bolesnici nad bolesnicima

ISISov video kako ubijaju ruskog obavjestajca,ja reko ajd ne moze biti toliko lose,mislim gledam u filmovima krv i te stvari ajd reko nije ni ovo toliko strasno,ali malo mi falilo da povratim
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

aha, gledao sam to sinoc, gadno je bas, pogotovo ono kad krenu zvukovi oni...
bolesnici su to teski, onako hladnokrvno da osece glavu drugom ljudskom bicu, ne verujem

Citat: Cadilab poslato Maj 10, 2017, 23:32:17 POSLE PODNE
aha, gledao sam to sinoc, gadno je bas, pogotovo ono kad krenu zvukovi oni...
bolesnici su to teski, onako hladnokrvno da osece glavu drugom ljudskom bicu, ne verujem
Ja ne vjerujem sta se sve desava, da je moj najveci neprijatelj ja ne bih mogao nesto tako,ali ladno lik dodje,isto kao da kera kolje jbt.

Ja kad sam odgledao,treso sam se jedno 2 min,meni je to bio sok ko da sam zapravo vidio.

Najebali smo mi ako oni dodju do Balkana
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

najvece sranje toga je sto poslje toga osudjuju sve muslimane da su takvi ustv to sto ISIS radi uopste nema veze sa Islamom,to ko ima imalo mozga shvatit ce,bukvalno kad sam isao u Ameriku i kad mi je momak bacio pogled na pasos dobio sam pretresanje drugacije od svih,to je problem ljudi koji sve bukvalno shvataju a nece da koriste mozak,ja ovde relno ne branim ISIS i ja sam za to da ih treba smirit ali koliko god mi pokusavali to je sve vise i vise belaj,jer zbog njih pola muslimana ce da strada ni krivi ni duzni...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 10, 2017, 23:36:15 POSLE PODNE
najvece sranje toga je sto poslje toga osudjuju sve muslimane da su takvi ustv to sto ISIS radi uopste nema veze sa Islamom,to ko ima imalo mozga shvatit ce,bukvalno kad sam isao u Ameriku i kad mi je momak bacio pogled na pasos dobio sam pretresanje drugacije od svih,to je problem ljudi koji sve bukvalno shvataju a nece da koriste mozak,ja ovde relno ne branim ISIS i ja sam za to da ih treba smirit ali koliko god mi pokusavali to je sve vise i vise belaj,jer zbog njih pola muslimana ce da strada ni krivi ni duzni...
Ne znam sta da kazem,to za mene nisu ljudi oni su gori od kanibala jebote,ali u pravu si sto se tice toga,mijesa se to dosta.

Ja vam mogu reci samo da ce 3 svj. ubrzo.

Citat: LoOdaK poslato Maj 10, 2017, 23:39:40 POSLE PODNE
Ne znam sta da kazem,to za mene nisu ljudi oni su gori od kanibala jebote,ali u pravu si sto se tice toga,mijesa se to dosta.

Ja vam mogu reci samo da ce 3 svj. ubrzo.

Sumnjam vecinom ce u nekim drzavama gradjanski izbit nego 3 svj.

ali da se okanemo losih tema evo jedna zabavnija : https://www.facebook.com/failarmy/videos/1377037882393370/

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

ISIS nema veze sa Muslimanima kao sto su npr mi Bosanci, Turci i jos drzava koje su muslimanske..
Al hajde to svijetu objasni.. otisao ja u Kanadu kod rodjaka na aerodromu me pretresali 20 min jebote.. :'3

Jebem se u usta sto i poce ovu temu haha

Al ga mali draufnu @King2

Ja još uvijek nisam gledao to, morat' ću hahaha

Inače to za pretres, baš jučer gledam video od Amira Hadžića na YT kaže lik "Mene su pretresali 30 minuta, kad su vidjeli brada, neka tečnost u torbi, musliman, znači ja za njih više nisam Amir nego Amiiiir". :D

https://youtu.be/A5bU1APqzS0?t=11m55s

Citat: Muma poslato Maj 10, 2017, 23:59:54 POSLE PODNE

Inače to za pretres, baš jučer gledam video od Amira Hadžića na YT kaže lik "Mene su pretresali 30 minuta, kad su vidjeli brada, neka tečnost u torbi, musliman, znači ja za njih više nisam Amir nego Amiiiir". :D

Ako si pametan,nemoj,ako si budala ko mi :D onda slobodno,on your own risk

Citat: LoOdaK poslato Maj 11, 2017, 00:02:00 PRE PODNE
Citat: Muma poslato Maj 10, 2017, 23:59:54 POSLE PODNE

Ako si pametan,nemoj,ako si budala ko mi :D onda slobodno,on your own risk
Kad ne budem mogao povratit' onda ću gledati. :D

Ljudi nesto mi laje ispred kuce, il je Å aki ili neki dzukac dosao opet ?????!!!

El mi se cini il je stv doso @BadWolf  (Goxy) doso na bsamp