â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

cuo za lika 2 3 puta tako da ni najbolje ne znam ko je al et ako je on ima pozzz
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Harexe Svabo poslato Maj 11, 2017, 00:07:19 PRE PODNE
El mi se cini il je stv doso @BadWolf  (Goxy) doso na bsamp
Cini ti se :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

LN raja odo boli me glava napusio sam se nargile ko budala :) (naravno nmg bit budala ni ludjak od @LoOdaK a)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 11, 2017, 00:10:07 PRE PODNE
LN raja odo boli me glava napusio sam se nargile ko budala :) (naravno nmg bit budala ni ludjak od @LoOdaK a)
Oj braćala i ja sam 2 danas ispusio glava mi je ko kanister

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: King2 poslato Maj 11, 2017, 00:10:07 PRE PODNE
A ne zoveš, mrš! :D

Citat: BadWolf poslato Maj 11, 2017, 01:08:51 PRE PODNE
Pozdrav drustvo :) 
Pozz :)

Razmišljam nešto, da li da otvorim neki sajt gde bi se gledale reklame za giftove, wallete, paypal novac i druge nagrade....
Ili čak sajt gde skupljate poene pa igrate lutriju za nagrade
Graphic & Web Designer

Zz sta mai ,sad bio u gradu malo,vidio sam onaj americki kombi(za mene je to sila jer zivim u pustari).

Tuniran je,motor v8 ja mal nisam coeka zaustavio da se slikam sa kombijem xD

Ima neeeeee normalan zvuk
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 11, 2017, 15:14:25 POSLE PODNE
Zz sta mai ,sad bio u gradu malo,vidio sam onaj americki kombi(za mene je to sila jer zivim u pustari).

Misliš pickup?
Graphic & Web Designer

Zdravo sta se radi
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Maj 11, 2017, 16:58:23 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Maj 11, 2017, 15:14:25 POSLE PODNE

Misliš pickup?

Na ovaj sam mislio,samo mozda je malo noviji model
Poslednja Izmena: Maj 11, 2017, 17:26:27 POSLE PODNE od LoOdaK
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

od sad me samo ima u Gl.razgovru i jos po nekoj temi. Ucim skolu cune da ponavljam
stop spam :D
samo rejv i debele zene

Ugasen contraband.  :P

bilo je lijepo dok je trajalo.