Podrska za YT kanal !

Započeo Wizz_Legacy, April 13, 2017, 15:07:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Klik za Kanal !
Znaci ljudi posle duzeg razmisljanja o Youtubu resio sam da se vratim na youtube, da snimam sve opet!
Snimacu igrice , CS GO , SAMP i ostale.
Bice redovno klipova nekada vise nekada manje zavisi sve od mog raspolozenja i vremena!
Ime kanala je Wizz ,ali posto mi se to ime ne svidja promenicu u Mitic .
Mitic ime sam odlucio zbog mog prezimena jer Wizz mi se vise ne svidja kao pre , ako vam nije problem bacite sub,like , share , komentare ..
Pisite i ispod i na nekom videu sta da snimam sta bi vi najvise voleli , koji SAMP server itd :)

Eto Sub, ja ti preporucujem da kada snimas SAMP, da pricas na mic, unesto ovoga, msm drukse je kada Gameplay ide sa micom i recimo u pozadini postavis neku NCS pesmu, al da se tvoj glas cuje vise od pesme
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: EldooxD poslato April 13, 2017, 15:34:38 POSLE PODNE
Eo brate sub :D
hvala tebrice :)
Citat: SejnurHD poslato April 13, 2017, 15:42:07 POSLE PODNE
Eto Sub, ja ti preporucujem da kada snimas SAMP, da pricas na mic, unesto ovoga, msm drukse je kada Gameplay ide sa micom i recimo u pozadini postavis neku NCS pesmu, al da se tvoj glas cuje vise od pesme
ocu matori nego uvek mi neko bleji na spratu jedan od brace i ono ja krenem snimam oni me smaraju itd.. to kad sam tad snimao na SA i to imam jedan klip na SA sa glasom sali na private..
Sad braca imaju 17 i 21 god i ono prazan mi deo gore i imam vremena da snimam sve :)