Snuckls | mesto za laku lovu

Započeo m1lfman, April 10, 2017, 21:53:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ne mogu transakcije bez kartice, nemas gde novac staviti :)
Treba 1,5â,¬ na kartici da bi se paypal otvorio
Transakcija mora da ide preko banke
Graphic & Web Designer

Ma da sad sam usao i vidio,a kako ja dobijem sad pare od ovoga,moj tiket treba da pobijedi jel tako?

Kako znam kad sam dobio repa?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Aaa, moras da pogodis vrstu klipa  :P
samo rejv i debele zene

Citat: ANDRIJEVIC poslato April 10, 2017, 22:46:06 POSLE PODNE
Aaa, moras da pogodis vrstu klipa  :P
@ANDRIJEVIC
ahahahahaha tacno znam da sam nesto zaboravio kad ono ovo  :D

Ja 2 pogodio 1 omasio picimo dalje

Zahvljujem sajtu na ovoj pesmi - https://www.youtube.com/watch?v=LvnxHRZWkJ0
Poslednja Izmena: April 10, 2017, 22:50:24 POSLE PODNE od ANDRIJEVIC
samo rejv i debele zene

Dolazi 100%

http://prntscr.com/euviht

Sad moram da cekam 2h do izvlacenja?
Ako izadjem sa sajta jer cu da dobijem neku poruku kao koji je broj dosao sutra posto sad hocu da spavam :D
Poslednja Izmena: April 10, 2017, 22:58:35 POSLE PODNE od ANDRIJEVIC
samo rejv i debele zene

super je ali sve ima svoje mane,brt ladno ide Pop pjesma a odgovor R&B al et ne brisu se pogodjeni odgovori :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Amain poslato April 10, 2017, 22:47:00 POSLE PODNE
Koliko ja znam da bih mogao uopste da dizes pare sa paypala treba ti visa a sa mastercard ne mozes, bar sam tako informisan.
Mastercard iz Srbije može da prima novac i diže, a ne može da šalje dok Visa ima obe mogućnosti :)
U Banka Intesi je besplatno pravljenje i ne plaćate nikakvo održavanje, samo je potrebna lična karta, navršenih 18 godina i 20minuta vremena :)
I morate staviti 200RSD na karticu kako bi paypal proverio da li kartica radi, oni vam neće skinuti tih 1,5â,¬ već će samo prebaciti na paypal da provere da li kartica radi :)
Graphic & Web Designer

Evo poslednjeg izvlacenja.. Nisam se bas proslavio, u 3-4 tiketa sam pogodio po jedan broj i dobio 0.0012$...

Ja sinoc samo jedan odigro i taj sam popusio :(
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato April 11, 2017, 10:12:22 PRE PODNE
Evo poslednjeg izvlacenja.. Nisam se bas proslavio, u 3-4 tiketa sam pogodio po jedan broj i dobio 0.0012$...

Gde to gledas?
samo rejv i debele zene

Ima u gornjem desnom uglu kao vrecu sa novcem tu kliknes i gledas ovo.

Uglavnom gledaš klipove ko debil kakav i et :D
-propo-

Fatajte se altenena i kupite kartice i odma na g2a kyeve uzet