[WIP] Virtual Life | 3.6. u 20:00h

Započeo Ryan Smith, April 01, 2017, 16:10:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Virtual Life - 2017
Online Gaming Community

Poštovani članovi Balkan Samp Foruma,
   Å¾elim vas obavijestiti da se otvara nova zajednica pod imenom Virtual Life. ZaÅ¡to ime Virtual Life te kako je nastao? Koji su naÅ¡i planovi? Kako napreduju radovi? Sve to možete saznati ukoliko nastavite čitati ovu temu.

Kako je nastao Virtual Life?

Virtual Life zajednica je osnovana 16.3.2017. godine od strane Jerica Trista, bivšeg vlasnika većih zajednica, Perfect Life & Story Life. Razlog otvaranju servera je dvoličnost današnjih ljudi koji te lako zamjene, naravno, danas nitko nije ne zamjenjiv pa tako nije ni on, stoga je došao na ideju da otvori vlastitu zajednicu iz razloga što ne želi ovisiti o drugim vlasnicima. Par dana kasnije od osnivanja zajednice ja (Varga) sam izašao ususret Jericu da pružim forum temu koju je trebala koristiti jedna zajednica ali nažalost nije. Tog dana me pozvao da budem skripter na Virtual Life zajednici. Eh sad, zašto ime Virtual Life? Pokušali smo naći što unikatnije ime servera, pošto su danas večina servera uzela ime nekog grada te tako nazvali isto. Nakon puno razmišljanja došli smo na ime Virtual Life, što bi u prijevodu značilo Virtualni Život, realno, RolePlay i jest Virtualni život.

Mod naše zajednice?

Svakodnevno dobivamo hejt od strane zajednice bivÅ¡eg Head Admina na Story Life da smo 'ukrali' mod, a zapravo ne znaju niÅ¡ta o modu. UÅ¡li su na test server, vidjeli na mapi UG i sad pričaju kako je to Ultra Gaming, Unelidien Gaming, Urban Gaming..UG,UG,UG... Mod koji koristi Virtual Life zajednica je Unelidien mod, moj mod od nule. Na modu su popravljeni skoro svi bugovi koji su bili, od svih sistema koji su bili ostali su samo Reg/Log sistem te sistem banke, iako cu i njih napraviti nove, tako da prakticki mogu reci da je to potpuno novi mod od nule. Znači za ove koji hejtaju, mod je moj mod od nule, nije edit tuÄ'eg moda.

Koji su naši planovi?

Planovi su otvoriti ozbiljnu zajednicu gdje se neće ovisiti o broju igrača, pozicijama na serveru te ostalome Å¡to danas obilježava ovu 'SAMP scenu'. Na serveru nam je najbitnija zabava, dobro druÅ¡tvo i dobar ugoÄ'aj. TakoÄ'er da kažem, napisao sam gore o hejtu koji dobivamo, isto tako se priča kako očekujemo 1000/1000 igraca. Å to su naravno laži, nama rekord nije bitan, bitan nam je onaj broj igrača koji će se dobro zabaviti na serveru.

To bi ukratko bilo to zasad. Uskoro krečem objavljivati slike u ovu temu tako da 'Stay With Us' :)

SAMP IP: 89.203.250.210:7780
TeamSpeak IP: 89.203.249.209:9988
Forum: www.virtual-life.net

Facebook Stranica:
www.facebook.com/VirtualLifeRP/
Pružamo niske cijene uz vrhunski kvalitet usluge

ni manje ni vise nego suspended domain...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

suspendovan forum(acc ili domain)... ali srecno..

Hvala, sto se tice domena on ce biti online od 1.5.
Takodjer, bit ce domena www.virtual-samp.com
Poslednja Izmena: April 01, 2017, 21:47:46 POSLE PODNE od Varga Pro

Sretno  ;)

Trud se uvjek isplati.

Credits : Muma , Amain , Andrijevic , Haris , Dimi , Kasperzi

Hvala Vam :)

Sistem Kodova
[9.4.2017.]

[OPIS]

Kodove smo osmislili iz razloga da bi aktivirali aktivnost na FB stranici tako sto bi davali kodove koje bi igraci unosili InGame te tako pokupili nagrade.
Sistem kodova je izradio Varga (ja), a radi na jednostavan nacin. Kod se kreira InGame komandom /napravikod te kada se kod kreira sprema se u Ini Folder servera.
Kod kreiranja kodova je potrebno unijeti KOD, te, Nivo, Novac i GOLD koje ce igrac dobivati kad unese kod.
Igrac kod moze iskoristiti komandom /unesikod te stavlja kod koji je napravljen. Kao sto sam napisao, kodovi ce se stavljati na sluzbenu Facebook stranicu zajednice.
Takodjer nam ovaj sistem moze posluziti ukoliko neko donira za Nivo, Novac ili GOLD. Nece se morati cekati igraca ili vlasnika nego ce vlasnik po dobivanju donacije kreirati kod sa vrijednostima te ga poslati donatoru. Donator ce ga naravno moci iskoristiti kad god pozeli.
Nadam se da ste uzivali, nista specijalno, ali unikatno i korisno :D

Hvala :D