[Prodajem] Sistem tezgi/pijaca (BM)

Započeo Tosic ツ, Mart 31, 2017, 22:05:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Server na kojem je skripta koristena: (Npr. Nije jos nigdje koristena) Kopija sa BloodMoney
IP SERVERA: (----) ///
Naziv skripte: Dinamicne tezge/pijace
Vrsta skripte: (Filterskripta) FS
Slike:

Video: /
Cijena: Dogovor
Ostalo: Sistem funkcionise tako sto stavljate odredjenu stvar na tezgu (ovo je napravljeno samo za primer, vi mozete staviti sta god tj moze se napraviti), postavljate cenu, i stavljate kolicinu. Svaka tezga traje 1 sat od trenutka kada ste je postavili i posle jedan sat ona se resetuje. Ono sto ne prodate vam se vraca a onaj novac iz budzeta (tj novac od ljudi koji kupe) vam dolazi u ruke. Takodje postoji komanda /zatvoripijacu sa kojim automatski prekidate prodaju i sve vam je isto kao i kad istekne vreme (dobijate ostatak nazad i iz budzeta u ruke). Veoma je koristan i za Roleplay servere. Sistem je identican kao sa BM sa tim da se dinamicno pravi i brise. Uskoro i dodatak za admine sa kojim ce iz igre moci kontrolisati sve tezge i komandom ih menjati..
Vas mail: /
Vas MSN: /
Ostali kontakt info: Samo preko PM/PP
Zasto prodajete skriptu: Da zaradim nesto xD
Ima li nekih problema sa skriptom: Skripta je uredno radjena i sto bolje moguce tako da svako ima garanciju da nece imati problema sa njom :)
Da li je skripta vasa:Samo moja!
DODATAK: IZRADJUJEM/KOPIRAM SISTEME PO ZELJI ZA ODREDJENU KOLICINU NOVCA ILI ODREDJENU ZAMENU :) Imam jos brdo sistema koje cu okaciti kasnije :D

Citat: Harexe Svabo poslato Mart 31, 2017, 22:13:18 POSLE PODNE
Ae naleti fb cu te bijem jos
Ajd 😀

OT: Zaboravio sam da napomenem da onaj ko zakupi tezgu nece moci da kupuje sa te iste i takodje kao sto mozete videti da u labelu ima izrazeno vreme trajanja u minutama i svaki minut label se update. I takodje su me vec neki pitali odakle sam uzeo ovo i to. Sistem je radjen od 0. Svako ko malo poznaje modove zna da ovo nema nigde objavljeno 😊