Moze li neko??

Započeo Lonka, Avgust 17, 2009, 14:39:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ovako.Da predjemo na stvar.Trebao bih jedan car ownership ali da radi.Pa ako bi neko mogao iscriptat.bio bi mu jako zahvalan.Hvala.Pozz

Ajde, Klikcite, Jos je u jajetu xD

Citat: Lonka poslato Avgust 17, 2009, 14:39:58 POSLE PODNE
Evo ovako.Da predjemo na stvar.Trebao bih jedan car ownership ali da radi.Pa ako bi neko mogao iscriptat.bio bi mu jako zahvalan.Hvala.Pozz
hah,o boze,boze ...
1.Nisi stavio koji gamemode je u pitanju
2.Mislis da bi neko to uradio za dzabe?
3.IsaDealerShip i ostale komande ces ubaciti na non-installed dealer ship na gm-u ? ? ?Nikada ali pazi nikada to ne mozes resiti jer ce ti uvek biti erori i warninzi kako god da pokusas,sta ti ja tu mogu napraviti samo mi to reci ? ? ?

Naravno da može :)

Evo ga i radi bez problema, možeš mjenjat lokaciju "Autosalona" ako to neznaš rokni se ;)

Link

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: eLLyx poslato Decembar 17, 2010, 13:30:09 POSLE PODNE

Evo ga i radi bez problema, možeš mjenjat lokaciju "Autosalona" ako to neznaš rokni se ;)

Link
pitanje za tebe,on je trazio filterskriptu ili da mu to neko odradi ?  ? ?

cristiane

Citat3.IsaDealerShip i ostale komande ces ubaciti na non-installed dealer ship na gm-u ? ? ?Nikada ali pazi nikada to ne mozes resiti jer ce ti uvek biti erori i warninzi kako god da pokusas,sta ti ja tu mogu napraviti samo mi to reci ? ? ?
Nemora znaciti ako ti neznas da nezna niko drugi
Skini Ivexov carownership i ubaci kao filterscriptu ako zelis premjestiti na negdje drugo mjesto zamjeni kordinate sa svojima  ako imas problema oko zamjene kordinata samo reci  ;)

Citat: cristiane poslato Decembar 17, 2010, 13:43:34 POSLE PODNE
Citat3.IsaDealerShip i ostale komande ces ubaciti na non-installed dealer ship na gm-u ? ? ?Nikada ali pazi nikada to ne mozes resiti jer ce ti uvek biti erori i warninzi kako god da pokusas,sta ti ja tu mogu napraviti samo mi to reci ? ? ?
Nemora znaciti ako ti neznas da nezna niko drugi
Skini Ivexov carownership i ubaci kao filterscriptu ako zelis premjestiti na negdje drugo mjesto zamjeni kordinate sa svojima  ako imas problema oko zamjene kordinata samo reci  ;)

e molim te samo mi jedno reci,tutorijala ima sve vise i vise. 2.koliko ja znam sta ce ti pomoci da ti to uradis kod sebe i sta ces onda ? ?  ?Da mu das ?Pa to i sam moze uraditiiiiti loollllcina .

Citat: Nxidza poslato Decembar 17, 2010, 13:36:37 POSLE PODNE
Citat: eLLyx poslato Decembar 17, 2010, 13:30:09 POSLE PODNE

Link
pitanje za tebe,on je trazio filterskriptu ili da mu to neko odradi ?  ? ?

Ko si ti da meni to govoriš, valjda će on reći odgovara mu ili ne :S

A meni govoriš da skuljam postove :S

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]