[POMOC] lag na serveru

Započeo KING87, Mart 27, 2017, 00:22:39 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Pa ovako imam server na KGB hostingo vec nekoliko puta sam ih pitao i rekli su da su sredili imam veliki problem sa LAG-om , odete IG i na loginom pise Lost Connection i server closed onda baniran , igras oko 5 minuta i istom to se desi skoro na svakome igracu na SERVERU
Skripta koju koristim: //
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): //
Poslednja Izmena: Mart 27, 2017, 00:24:07 PRE PODNE od KING87
MACEDONIANWORLD
- 176.57.188.35:7779 -

dobar ti nik,ugl ne vidim poentu zasto bi zbog skripte lagalo,vecinom to bude do hostinga jer momake KGB...
to je vecinom problem do njih i njihovih masina...(bar ja tako mislim)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 27, 2017, 00:25:28 PRE PODNE
dobar ti nik,ugl ne vidim poentu zasto bi zbog skripte lagalo,vecinom to bude do hostinga jer momake KGB...
to je vecinom problem do njih i njihovih masina...(bar ja tako mislim)
e to je .. vec nekoliko puta sam pratio zahtev do njih rekli su da su sredili i eto opet problemi.
MACEDONIANWORLD

Probaj druze da prebacis server na drugi hosting, ja uskoro otvaram server i planiram da otvorim na ovom hostu: "www.experience-hosting.com"
Ovaj host sam nasao na ovom forumu, tako da se nadam da nisam prekrsio neko pravilo.  :)

Jesil testirao sa drugim gamemodeom?

bilo je lijepo dok je trajalo.

Moze zbog moda,kako da ne... Fora jest ako koristis puno mapa sa jakim texturama,a da su te mape jedna do druge skoro da nema razdaljine,ti onda uzimas prepuno CPUa masini,i tu dolazi do lagga..  Ili ako skripta nije optimizirana ,da jeprenatrpana glupostima.. Ugl probaj viditi na kucnom serveru kako ti se CPu/Ping ponasa..
CroHerze Skripter

Citat: Miluska poslato Mart 27, 2017, 07:50:33 PRE PODNE
Moze zbog moda,kako da ne... Fora jest ako koristis puno mapa sa jakim texturama,a da su te mape jedna do druge skoro da nema razdaljine,ti onda uzimas prepuno CPUa masini,i tu dolazi do lagga..  Ili ako skripta nije optimizirana ,da jeprenatrpana glupostima.. Ugl probaj viditi na kucnom serveru kako ti se CPu/Ping ponasa..
na kucnom je sve u redu probo sam od vise PC-a i sve je u redu ..
MACEDONIANWORLD

Provjeri da ti nisu mape prenatrpane teksturama, Å¡to neko reče iznad  ;)

Proveri na kucni dali te banuje ili vec sta ako te banuje tvoj problem ako ne'problem oko hosta.

Trud se uvjek isplati.

Credits : Muma , Amain , Andrijevic , Haris , Dimi , Kasperzi