[Pitanja] Vazno Pitanje vezano za Prava.

Započeo ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ, Mart 26, 2017, 16:34:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ako skinem neki MOD koja su prava zadrzana, nesme da se koristi takvo ime, a ja koristim, sta ce se desiti?  ;D Jer ja nekoliko modova koristim sa istim imenom a zabranjeno je i nista se ne desava??  :-*
Founder of
Digression Community

Prijavis hostingu mada mislim da od tog nista. Zb je napravio kao sluzbenu listu i oni ce sve uradit da se sprijeci kao neka samp zajednica mada toga ovdje nema.

(Sorry na greskama na fonu sam)

Citat: Busterâ,,¢.amx poslato Mart 26, 2017, 16:34:04 POSLE PODNE
Ako skinem neki MOD koja su prava zadrzana, nesme da se koristi takvo ime, a ja koristim, sta ce se desiti?  ;D Jer ja nekoliko modova koristim sa istim imenom a zabranjeno je i nista se ne desava??  :-*
Mozes malo jasnije da objasnis, nije mi jasno o kakvim modovima i imenima se ovde radi..

Citat: EricK002 poslato Mart 26, 2017, 17:31:53 POSLE PODNE
Mozes malo jasnije da objasnis, nije mi jasno o kakvim modovima i imenima se ovde radi..
Pa GameMode...

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 26, 2017, 17:36:56 POSLE PODNE
Pa GameMode...
Aha to.. Pazi ovako, zavisi ko je kakve volje, ako primer uzmes nekome ime servera i otvoris pod tim imenom on moze tebe da DDoS-a zbog toga, onda zavisi kakav je host, al moze da te prijavi hostu pa da ti suspenduju server.. Al opet zavisi ko je kakve volje!

Citat: EricK002 poslato Mart 26, 2017, 17:40:29 POSLE PODNE
Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 26, 2017, 17:36:56 POSLE PODNE
Pa GameMode...
Aha to.. Pazi ovako, zavisi ko je kakve volje, ako primer uzmes nekome ime servera i otvoris pod tim imenom on moze tebe da DDoS-a zbog toga, onda zavisi kakav je host, al moze da te prijavi hostu pa da ti suspenduju server.. Al opet zavisi ko je kakve volje!
Pa to sam ja javio, od DDoS-a nema nista, od prijave hostu isto sta moze, ako host zeli reagovat ce, sta ako nije nas ? Boli ih kurac, sta ces ti uradit hostu ? Nemas nikakvu licencu i slicno :) Tako da, nek se neko drugi bavi ovim stvarima

Najlakše rješenje: Ne stavljaj ime
kad objaviš mod, ne stavljaj ime
Ime servera Roleplay
ili Tvoje ime

Tipa Kasperzi RolePlay i et

EDIT: Taman ako neko otvori sa tim imenom imas reklamu :D

Izvinite za DP

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 26, 2017, 17:42:15 POSLE PODNE
Najlakše rješenje: Ne stavljaj ime
kad objaviš mod, ne stavljaj ime
Ime servera Roleplay
ili Tvoje ime

Tipa Kasperzi RolePlay i et

EDIT: Taman ako neko otvori sa tim imenom imas reklamu :D

Izvinite za DP
Tako je najbolje :)

Ma kakva prava imena hahaha.. To su gluposti 😊 Sta ce tebe neko tuziti za ime? Niko ovde nije platio autorska prava pa da moze tuziti.. Bezii 😀

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Mart 26, 2017, 20:37:49 POSLE PODNE
Ma kakva prava imena hahaha.. To su gluposti 😊 Sta ce tebe neko tuziti za ime? Niko ovde nije platio autorska prava pa da moze tuziti.. Bezii 😀
O tome ja i pričam. nema licenci

Da rezimiramo, neće se nista desiti.
Graphic & Web Designer

Kod mene je stvar jednostavna uzme ime,ja ga u teglu ajvara il u drasticnijim slucajevima zavrsi kao fil za punjene paprike ;D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!