Par pitanja..

Započeo Ferdo., Mart 20, 2017, 20:42:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, razmiÅ¡ljam da otvorim server, znači imam dosta ideja i tako, samo ne bih želio sam da otvorim, a trenutno nemam nikog da bi otvarao samnom od RL jarana.. Znači ako neko želi uskoro da otvori server, neka mi se obrati ,pa možemo i zajedno Å¡to da ne  :) Imam dosta zavrÅ¡enih mapa, ideja za mafije/bande/orge, ideja za sisteme poslova itd. Znači trebalo bi da bude RPG server, i glavno pitanje za vas koji bi mod bio savrÅ¡en za tako neÅ¡to? ps. Neka se javi neko ako želi da zajedno planiramo neÅ¡to oko otvaranja  ;)

Underpoint je jednostavan mod, mada ima dosta bugova vezanih za padanje servera.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Mart 20, 2017, 20:44:27 POSLE PODNE
Underpoint je jednostavan mod, mada ima dosta bugova vezanih za padanje servera.

A vjerovatno bi to i predstavljalo velike probleme..

UP pokusaj sa ovim UP sto je editovo Infinity,koliko znm da je popravio sve bugove ostalo je na tebi...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Pazi ovako.. danas je jako lako otvoriti svoj server, uzmes neki mod, promenis ime i otvoris server, zbog toga i ima puno zajednica.. Ali ako stvarno zelis da se zabavis i da ti ova igra predstavlja zabavu, bolje idi na neku zajednicu kao helper/admin ako ti je vec stalo do pozicije (a bolje kad si igrac veruj mi) i lagano se penji, stepenik, po stepenik do pozicije koju si zamislio :) Dalje, da ti sad radis nesto puno na modu to se ne isplati, to mozes i sam videti koliko je zajednica sa odlicnim modom propalo, jer ljudi ne vole da istrazivaju, njima daj nesto sto svi znaju i tjt (Za to preporucujem UP, jer ga i SA koristi i 99% sampera zna taj mod).. Da radis neki mod u SF, LV ili nekom selu, to se takodje ne isplati, jer kao sto sam gore rekao ljudi su navikli na LS i to je sve sto njih zanima.. Ako vec hoces da otvoris server, nemoj RPG, RP itd.. bolje otvori FreeRoam ili DM server, jer toga ima jako malo na nasim prostorima i takvih servera nam treba kako bi se smanjio DM po normalnim serverima i da se moze normalno igrati.. Eto to je moje misljenje i moje zapazanje :)

Citat: EricK002 poslato Mart 20, 2017, 22:13:40 POSLE PODNE
Pazi ovako.. danas je jako lako otvoriti svoj server, uzmes neki mod, promenis ime i otvoris server, zbog toga i ima puno zajednica.. Ali ako stvarno zelis da se zabavis i da ti ova igra predstavlja zabavu, bolje idi na neku zajednicu kao helper/admin ako ti je vec stalo do pozicije (a bolje kad si igrac veruj mi) i lagano se penji, stepenik, po stepenik do pozicije koju si zamislio :) Dalje, da ti sad radis nesto puno na modu to se ne isplati, to mozes i sam videti koliko je zajednica sa odlicnim modom propalo, jer ljudi ne vole da istrazivaju, njima daj nesto sto svi znaju i tjt (Za to preporucujem UP, jer ga i SA koristi i 99% sampera zna taj mod).. Da radis neki mod u SF, LV ili nekom selu, to se takodje ne isplati, jer kao sto sam gore rekao ljudi su navikli na LS i to je sve sto njih zanima.. Ako vec hoces da otvoris server, nemoj RPG, RP itd.. bolje otvori FreeRoam ili DM server, jer toga ima jako malo na nasim prostorima i takvih servera nam treba kako bi se smanjio DM po normalnim serverima i da se moze normalno igrati.. Eto to je moje misljenje i moje zapazanje :)

Hvala na detaljnom opisu, ovako ja sam samp krenuo igrat kao botina, i postepeno napredovao do solidnog civila, igrača za organizaciju/m/b, solidnog rpera, onda je doÅ¡lo vrijeme i za lidera, pa i za GM-a(helpera) u drugom pokuÅ¡aju, bio sam GM 3 u 2 navrata i smaralo me i napuÅ¡tao sam poziciju (taj server ima rekord 200 igraca, da ne mislis da je neki mali).. U meÄ'uvremenu sam naučio mapat i to dosta dobro, i krenuo sam radit mape iz zabave, i onda ih koristio na nekim serverima, medjutim dosla mi je ideja da ih sve stavim na moj server, uz to nikad nisam bio owner a igram prilicno dugo, i imam neku želju da se oprobam, radnja bi naravno bila u LS jer bilo gdje drugo slabo prolazi, sve bih prilagodio igracima, jer i sam znam Å¡ta većinom prolazi, tako da cu se vjerovatno oprobat u tome  :) LP
Poslednja Izmena: Mart 20, 2017, 22:20:35 POSLE PODNE od Ferdo.

Citat: King2 poslato Mart 20, 2017, 21:19:32 POSLE PODNE
UP pokusaj sa ovim UP sto je editovo Infinity,koliko znm da je popravio sve bugove ostalo je na tebi...

Ne pricaj gluposti.. Infinity ( ovaj sa foruma ) ne zna sta su tajmeri a ne da sredjuje bag-ove.

Ja bih ti preporucio Srbija Gamig za edit, odlican mod!
samo rejv i debele zene

Ako trebaÅ¡ textdraw tu sma  :D

iskreno.. sramota po meni.. ostvaraju se serveri s ovakvim 'smećima' od modova.. ukoliko neznate skriptat niti išta igrajte na nekom serveru i uživajte.. ne razumin pola danas servera sve isto sranje sve na isti kalup.. nije govno nego se pas posra..

Citat: TiXoR_ poslato Mart 20, 2017, 23:20:08 POSLE PODNE
iskreno.. sramota po meni.. ostvaraju se serveri s ovakvim 'smećima' od modova.. ukoliko neznate skriptat niti išta igrajte na nekom serveru i uživajte.. ne razumin pola danas servera sve isto sranje sve na isti kalup.. nije govno nego se pas posra..
objasnio  :)
samo rejv i debele zene

Uzmes kao sto je Andrijevic rekao Srbija Gaming mod, moze se odlicno sredit.

Citat: Muma poslato Mart 24, 2017, 15:02:21 POSLE PODNE
Nek naÄ'e neki solidan edit i eto :)
Ne može sve na gotovo