Uniforme u skolama

Započeo Andrijevic SKAMER, Mart 12, 2017, 10:28:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Posto sam cuo i procitao da ce se uvesti skolske uniforme u Srbiji. Zanima me sta vi mislite u tome, sta ce to dobro doneti a sta lose.
Postavite svoj komentar.
samo rejv i debele zene

Cuo sam i ja da ce se i u Bosni uvesti to, ali ne vjerujem, ja iskreno ne bi volio to, sta ce ti koji k.  ::)

Trebaju i mlade profesorice isto uniforme sa suknjicama iznad koljena i bluzicama iznad pupka! Obavezno i za starije prof, Da se ne bi osjecale...nejednakima!  8)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Mart 12, 2017, 11:28:33 PRE PODNE
Trebaju i mlade profesorice isto uniforme sa suknjicama iznad koljena i bluzicama iznad pupka! Obavezno i za starije prof, Da se ne bi osjecale...nejednakima!  8)
ahahahahhahahaha, dobar dobar  :D
samo rejv i debele zene

Citat: anDroâ,,¢ poslato Mart 12, 2017, 10:31:04 PRE PODNE
Cuo sam i ja da ce se i u Bosni uvesti to, ali ne vjerujem, ja iskreno ne bi volio to, sta ce ti koji k.  ::)
U bih ima vec to odavno.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Vi u Bosni nosite uniforme?
samo rejv i debele zene

U Bosni se nigdje ne nose uniforme..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

U sarajevu 90% skola ima uniforme

bilo je lijepo dok je trajalo.

U Srbiji je sad to aktuelno.
samo rejv i debele zene

Ja pohaÄ'am gimnaziju u BiH i mi imamo uniforme.Dobili smo ih nedavno, ono Å¡to je problem jest da su se svi zalagali za to kad je trebalo i bio je prevelik hype oko toga, sad postoji odreÄ'en broj učenika koji ne nose redovno uniformu(haman pa nikako).Meni to lično ne smeta i sviÄ'a mi se.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Mart 12, 2017, 15:03:16 POSLE PODNE
Ja pohaÄ'am gimnaziju u BiH i mi imamo uniforme.Dobili smo ih nedavno, ono Å¡to je problem jest da su se svi zalagali za to kad je trebalo i bio je prevelik hype oko toga, sad postoji odreÄ'en broj učenika koji ne nose redovno uniformu(haman pa nikako).Meni to lično ne smeta i sviÄ'a mi se.

Ja slusam price, kao ' Necu to da nosim izgledacu kao papak '.
Oni svi misle da je glupo nositi uniformu, ali kad vidis i ostale djake kako nose ne bi trebalo da se osecas glupo u tome.
samo rejv i debele zene

Nama su uveli te uniforme i nosimo ih....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

nažalost, to je već odobreno, barem kod nas..