Preveliki ping ?!

Započeo Stefan_Petkovic, Mart 11, 2017, 19:40:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ko moze da procita i zna moguci problem bio bih mu zahvalan da mi odg!

Igram na Zero Peroject i sve mi je radelo normalno na serveru do juce uvece dok ping nije poceo da mi ide do 180 (pre toga je bio uvek negde izmedju 60 i 80) nista mi nije reagovalo na serveru. Odem ja relog spawnam se nemogu da se pokrecem uradim relog jos nekolko puta i konacno uspem da se pokrecem tako sam nekako igrao jedva juce. Danas isti slucaj sve do malopre. Ali od malopre moram po 10 puta relog da bih uspeo da se mrdnem kad se spawnam, onda radi sve nekako minut-dva onda prestanu komande da rade, npr kucam /sport (posto sam supp) ali nista se ne desava, kad kucam poruku ona se  pojavi tek posle 30-ak sekundi, ne vidim druge igrace (oni mene vide) stv neznam sta da radim restart sam komp sigurno 5,6 puta samp gasim i palim vec ovde pola sata i nista.... Nemogu ni na pitanja ljudima da odg nista nece da mi radi, jedino je moguce da je zbog pinga? Nzm sto je odjednom toliko veliki do njih nije, svim ostalim igracima radi normalno da nije do internet provajdera koristim Jotel (zivim u srbiji, nis). Vrv je do njih posto i net umesto standardnih 14Mb/s imam 5-6/Mb/s ako nije do njih jel zna neko sta da radim? Da reinstaliram samp? Komp xD?

Renistaliraj i GTa i Samp
-propo-

meni to deluje kao problem sa ruterom idi na speedtest.net i pokreni test ako je ping veliki restartuj ruter
kad restartujes ruter najbolje je da ga iz struje izvadis na 1-2min i onda ponovo vratis u struju
Poslednja Izmena: Mart 17, 2017, 18:18:49 POSLE PODNE od Frost