[IGRA] Kviz

Započeo andr00-, Mart 09, 2017, 17:50:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Forumska igra "Kviz"
Pravila su da kada neko postavi neko pitanje drugi odgovara logicno ako zna, a ako ne zna samo neka napise "Ne znam" i postavi drugo pitanje, pitanja nesmiju biti uvredljivog sadrzaja ili tako nesto, pitanja mogu biti u vezi bilo cega, igrica, stvari iz zivota, bukvalno bilo cega... Pa da pocnemo!
( ovo je kao forumska igra "Jeste li ikad ?", "Da li bi?" i "Tacno-Netacno" samo sa pitanjima. )
btw. moderator sam dugo a nisam postavio ni jednu igru, pa reko da stavim nesto. :D
Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2019, 17:21:01 POSLE PODNE od Galardo

Koliko stonoga ima nogu?  :D :D :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Sto nogu xD
Sta je teze kila krompira ili 2 kile paradjza

paradajiz je men se cini tezi  :D  :D  ???

Koje motore imaju stari Ford Mustanzi(64 pa dalje,mislim koje V motore)??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ja mislim v8
Idu dvije babe ulicom jedna lijevo druga desno.Koliko kosta kilo dzigara ako Djed ima 75 godina??

Kosta 25KM  :D  :D

Tenkovi imaju koje V motore(misli se na novije)??

Neznam
Koliko kosta kila jabuka ako 2 kile krusaka kostaju 8km i ako se kreces brzinom 25 m/s

Kosta 6.56 KM

Kolko trosi motor svakog vozila? (odgovor je je***e u mozak)

Trosi koliko naspes nece ni kapi vise.
Sta je starije koka ili jaje???

Jaje
Sta je gusce Bakar ili Dijamant

Valda dijamant al nisam siguran :D

Koja ptica moze spavati dok leti?

Nmp lel
Koju verziju TS3 Webpanela koristim xd

Sta ja znam sta ti koristis

Koju verziju SAMPA vecina danasnjih samp servera koristi?

Citat: berroni.amx poslato Mart 17, 2017, 13:27:15 POSLE PODNE
Sta ja znam sta ti koristis

Koju verziju SAMPA vecina danasnjih samp servera koristi?
0.3.7 Kolko tegli ajvara posjeduje @LoOdaK

19

Koliko balkan ima krava u stalama ?