[IGRA] Kviz

Započeo andr00-, Mart 09, 2017, 17:50:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Nmp

Ako baba nosi dva jajeta i jedno joj ispadne kolko baba nema jaja??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 18, 2017, 20:58:18 POSLE PODNE
Nmp

Ako baba nosi dva jajeta i jedno joj ispadne kolko baba nema jaja??
Nema ih kolko os
Koji su sastojci ajvara

Ajde sad jedno pitanje za razmisljanje!
Jedan covjek je oborio rekord od 7!
I u jedno usao u Guiness Record World!
Ali,nije srecan zbog toga,sta bih to moglo
biti?
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Zena kada je kuvala rucak slucajno je oborila kilogram soli i sve je upalo u serpu, a kad je jela to jelo dodala je jos soli. Koje je to jelo?
samo rejv i debele zene

Šećer mm

Ako imaš 2 sise i 1 curu, koliko bradavica imaš? l0l

Ne znam. ;)

Kad si bio mali bio ti je veliki, sad kad si veliki on je mali. Sta je to?
samo rejv i debele zene

Pff moze li ista lakse kurc.... khm ne ne Krevetac :D

Imas 2 gajbe piva i popijes pola od druge gajbe,kolko ti je piva ostalo u ostale 3 gajbe?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

7x2/17,6+4.. ja tačno ne znam koliko je to piva.

- Ako krava ima 3 noge, koliko kornjača ima godina?

Pa treba da bude otprilike oko 150 godina

Idu dvije babe ulicom jedna je Zivka a druga ima sina u Americi  ;D ,kolko taj sin zaradjuje godisnje?

Kol'ko mu daju.

- Ako 1 sisa ima 1L mlijeka, koliko 2,4 sise imaju?

Pa valjda 2,4 litra :P
- Koliko je 2x4¿

9,2

- Lete 3 mačke, koliko imaju dlaka na sebi?

3 x dlakemacaka=3 x rutavkurac x 5 = ja msm da je sve jasno

Dlakemacaka=rutavkurac x 5

Ako Cica Glisa ima 2 noge,kolko ima Cica?