[POMOC] Server se ne pokrece

Započeo Bašovski, Mart 08, 2017, 21:03:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: server se uopste ne pokrene
Skripta koju koristim: moja od 0
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): znači mod radi sasvim normalno na kucnom, evo sad sam uploadao na hosting i ne moze se pokrenuti, ne znam jel do moda ili do hostinga, ne izbacuje nista u server logu, nista ne izbacuje na hostingu, na samp klijentu samo izbacuje "retrieving info...",u server.cfg pluginsima je dodat sufiks .so i sve je promjenjeno.
Server je hostovan na linuxu. Ili je do mene, ili do njih... ako neko moze pomoc bio bih zahvalan :)

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Frenk. poslato Mart 08, 2017, 21:24:40 POSLE PODNE
Probaj obrisati fajl server_log pa restartovati server napravice se novi serverlog pa vidi mozda nesto ispise
ne napravi se automatski server log nakon brisanja i restartovanja. dakle nikako ne launchuje server...?

Citat: Bashovski poslato Mart 08, 2017, 21:27:52 POSLE PODNE
Probaj obrisati fajl server_log pa restartovati server napravice se novi serverlog pa vidi mozda nesto ispise
ne napravi se automatski server log nakon brisanja i restartovanja. dakle nikako ne launchuje server...?
kontaktiraj podrsku, koji je host?

Citat: Frenk. poslato Mart 08, 2017, 21:28:55 POSLE PODNE
Citat: Bashovski poslato Mart 08, 2017, 21:27:52 POSLE PODNE
kontaktiraj podrsku, koji je host?
enet-hosting, "navodno nije do njih nista". Javit cu ako se sta promeni. hvala na pomoci :D

Sredjeno, do mene je bilo.
LOCK