[POMOC] Promena sifre za intrnet

Započeo Andrijevic SKAMER, Mart 08, 2017, 17:29:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, poslednji put kada sam menjao sifru interneta [ pre 1 g ] stavio sam sifru kada se logujes da promenis. http://prntscr.com/ehioib

Da li postoji neka mogucnost da prominim sifru, jer sam zaboravio usrename i pas
samo rejv i debele zene

Jesi probao resetovati modem  ::)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Imas na ruteru iza rupu ubodes iglu drzis 10sek i onda su ti pw vjv admin:password,admin:1234 itd

Koji ruter i koji internet provajder.
Probaj user, user

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Mart 08, 2017, 18:15:40 POSLE PODNE
Koji ruter i koji internet provajder.
Probaj user, user
SBB net, srbija

Citat: Harexe Seljak poslato Mart 08, 2017, 17:56:18 POSLE PODNE
Imas na ruteru iza rupu ubodes iglu drzis 10sek i onda su ti pw vjv admin:password,admin:1234 itd

Probao nema nista od toga.
Citat: LoOdaK poslato Mart 08, 2017, 17:44:30 POSLE PODNE
Jesi probao resetovati modem  ::)

Jesam, nema nista
samo rejv i debele zene

Probaj u username i login da uneses `admin` ako ne bude radilo nazovi sbb i oni bi trebalo da mogu da ti resetuju

Nazovi servis,oni ce ti to restart..Meni su bili hakovali sifru nezz kako ali znam bilo mi je 20 uredjaja na moj ruter,i kad sam zamenio sad imam 4 xD
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

kasnije sam se setio koji sam pw stavio, reseno odavno ide lock ovde  :)
samo rejv i debele zene