[pomoc]OnPlayerDeath

Započeo Ognjen., Mart 07, 2017, 22:29:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: nebitno
Detaljan opis problema: sve na slici
Dio skripte: http://noobot.info/uploader/image.php?di=RSPZ
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Ako neko zna zasto ne radi i kako da pdoesim gde da se igrac spawn kada umre :)
Graphic & Web Designer

prvi error imas visak "",drugi error nesto nisi fino poklopio tako da ti se nesto ne matchuje a dalje nmg bez kodova...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

A sta ti uopste oces uraditi ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

jel brt jel ti oces brt fixati taj error pa sta mi zamagljujes to koj moj nit vidim liniju mogu u dupe da si je nabijem ovu sliku sto si mi poslao samo evo iskreno ti kazem daj bre www.jutetube.com pa ukucaj how to slikat screen..

Hoću postaviti gde se igrač spawna nakon smrti, ako vam treba još neki deo koda koji se ne vidi, pm
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Mart 07, 2017, 23:26:11 POSLE PODNE
Hoću postaviti gde se igrač spawna nakon smrti, ako vam treba još neki deo koda koji se ne vidi, pm

Zasto ne probas nesto kroz funkicije?
new IgracUmro[MAX_PLAYERS];

Pod OnPlayerConnect

IgracUmro[playerid] = 0;

public OnPlayerRequestSpawn(playerid)
{
    PSpawn(playerid);
    return 1;
}

Pod OnPlayerSpawn
PSpawn(playerid);

function PSpawn(playerid)
{
		else if(IgracUmro[playerid] == 1)
			{
				SetPlayerHealth(playerid, 30.0);
				SetPlayerInterior(playerid, 0);
				SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
				SetPlayerPos(playerid, gde zelis da se igrac spawna);
				TogglePlayerControllable(playerid, 0);
		 	}

Poslednja Izmena: Mart 07, 2017, 23:48:44 POSLE PODNE od ANDRIJEVIC
samo rejv i debele zene

SetPlayerPos(playerid, PozX, PozY, PozZ);
To dodas kod OnPlayerDeath...  8)

Citat: Tᕮᖇá˜"á—©á™­.á'­á—¯á'Ž poslato Mart 07, 2017, 23:47:16 POSLE PODNE
SetPlayerPos(playerid, PozX, PozY, PozZ);
To dodas kod OnPlayerDeath...  8)
I sta ce da se desi?
samo rejv i debele zene

Vidi  ja sam mu stavio samo poziciju nisam stavi vw i te gluposti, to valjda zna sam. Kad on umre stvorice se na tu poziciju na koju stavi pod on player death

Jesi ti bre prso ili se tako cesljas kod OnPlayerDeath funkcija i pozicija setanja igraca na neku poziciju? Porocitaj ponovo za sta sluzi OnPlayerDeath molim te.

Citat: Tᕮᖇá˜"á—©á™­.á'­á—¯á'Ž poslato Mart 07, 2017, 23:54:21 POSLE PODNE
Vidi  ja sam mu stavio samo poziciju nisam stavi vw i te gluposti, to valjda zna sam. Kad on umre stvorice se na tu poziciju na koju stavi pod on player death
On ako zeli da mu se igrac stvori u bolnici primer, ne moze samo da postavi poziciju pod OnPlayerDeath, zato sto ce odma da ga prebaci na OnPlayerSpawn, mora da uradi to na skroz drugi nacin.

Citat: Nickname123 poslato Mart 07, 2017, 23:56:33 POSLE PODNE
Jesi ti bre prso ili se tako cesljas kod OnPlayerDeath funkcija i pozicija setanja igraca na neku poziciju? Porocitaj ponovo za sta sluzi OnPlayerDeath molim te.
Ako ovo vec kazes meni ovo, ja uopste nisam rekao da stavlja nesto pod OnPlayerDeath, jer je to nemoguce tako.
Pogledaj sta sam mu ja gore napisao. @Nickname123 3

Poslednja Izmena: Mart 08, 2017, 00:03:10 PRE PODNE od ANDRIJEVIC
samo rejv i debele zene

Ja bih to drugacije uradio, jbg :)

Citat: Tᕮᖇá˜"á—©á™­.á'­á—¯á'Ž poslato Mart 08, 2017, 00:02:44 PRE PODNE
Ja bih to drugacije uradio, jbg :)
A kako bi ti to uradio? Postavio bi pozociju pod OnPlayerDeath?
samo rejv i debele zene

mrzi me da relpy ne kazem tebi ne mesaj se, ne treba covece tajmer sta ce ti tajmer saracunaj da koristi neko neki mod jer ovakva nebuloza lupetanja gluposti ne moze sastaviti ni mod kamoli edit, da mu spicis ti tajmere sad sta ce to varijablaprime[plyid]=1 (plyid mrzi me sve pisati jbt) onplayerspawn if - znaci ako i ide if(varijablaprime[plyid] == 1) { setplayerpos(plyid,cord x, cord y, cord z) } roknes mu i scm i sta vec imas i tek timer tad da ide da ga izbaci iz bolnice i obavezno akoces stavis anim da lezi u krevet i tako to, i toggleplayercontrolbe na 0, da se ne mrda i tjt sta filozofija da poziva od deatha za tamo nesto :3

normal posle killtimera i timer ide lepo varijabla reset sve reset i stavljanje kordi gde hoces logika, inace govorim sad za tajmere i tebi andrijevicu da ih ne pozivas kod death. to sam samo tb reko a ovo za nebuloze to ovaj gospodin gore sto stavlja setanje igraca na smrt xD