[POMOC]Trebam mišljenje u vezi web stranice

Započeo Ricard, Mart 04, 2017, 18:50:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: King2 poslato Mart 04, 2017, 21:10:23 POSLE PODNE
Citat: MEDO poslato Mart 04, 2017, 21:04:17 POSLE PODNE
Ne slusaj @King2 
Wordpress je namijenjen za takve stvari koje ti tražiÅ¡ već ima ugraÄ'en admin panel. A to Å¡to on priča da radiÅ¡ svoje možeÅ¡ praviti admin panel za Å¡to će ti trebati vremena ili samo HTML i ubacivati ručno sve.
90% portala su na wordpressu tako da

Ne znam zasto da me ne slusa,ja sam mu predlozio da uradi svoj dizajn ili ako nece svoje da uradi u Zero Bulideru ili Wix-u,on ako je prihvatio to je njegovo jer ipak ako se napatis da uradis admin panel napatis se za svoj uspjeh za svoju volju i svoju slobodu tako da na momku je rijec i odluka,nemoj mislit da se palim da se svadjamo ja se i slazem za Wordpress jer je fin i kompaktibilan za rad ali barem ja volim da radim svoje jer lakse cu se snac,a ostalo momak nek odluci kako oce,ocel od 0 il ce sa nekog bulidera...

Ono što ti ne kontaš da je wordpress cms koji se radi od 2003 ili 2004 godine nisam siguran i na kojem radi tim stručnjaka da bi ga napravili jako jednostavnim i jako sigurnim.Većina custom made admin panela ima dosta sigurnosnih grešaka jer osoba koja radi, ne zna da radi kako treba.Da ne pričam o milionima plugina sa kojima možeš odraditi gotovo bilo šta(pogotovo SEO plugini koji će mu biti od koristi jer vodi YT kanal što znači više publike), dok bi na svom morao sve ručno.50% top blogova u pozadini imaju wordpress(CNN,New York Times, eBay).

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Od svih uzmi po nesto sto ti pase  :)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Rich poslato Mart 04, 2017, 21:35:48 POSLE PODNE
Koga sad da poslušam ??

Ono sto smatras da ti je najlakse uradi,mi smo ti dali najbolje od sebe pa sad ti odradi obradu nasih predloga pa odluci...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER