[POMOC]Trebam mišljenje u vezi web stranice

Započeo Ricard, Mart 04, 2017, 18:50:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, zakupio sam domenu i hosting.
Eh sad koja od ovih platformi da koristim kako bi izgradio svoju stranicu.

WordPress
Joomla 2.5
AbonteCard
Prestashop
Opencart 1.5
Joomla
Drupal 7
Magento 1.9
WHMCS
MyBB
Dolphin
Moodle 2.8

Ako ništa od ovoga ne smatrate korisnim, napišite mi šta da uradim,hitno je.Hvala.

Ako možeš pogledaj sajt mmediamreza.com
Nešto slično tome bi napravio

Ako hoćeš sajt za serije/filmove najbolje ti je da praviš svoju skriptu.Nećeš se baš proslaviti sa nekim CMSom

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

WordPress ili da ti neko odradi nesto posebno samo za tebe

Pa imao sam ja sajt sa wordpress i nisam se baš proslavio ali eto...

Citat: Rich poslato Mart 04, 2017, 19:11:07 POSLE PODNE
Pa imao sam ja sajt sa wordpress i nisam se baš proslavio ali eto...

Ako treba neka pomoc javi se [email protected]

ako kazes za koju namjenu je sajt onda cu ti rec sta je the best za to sto zahtjevas....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Evo ovako ... Imam yt kanal i kao nesto na njegovu temu bih napravio sajt...tj da ima magazin da se moze povezati forum na njega nesto slicno kao svetmisterija.com

Citat: Rich poslato Mart 04, 2017, 19:35:53 POSLE PODNE
Evo ovako ... Imam yt kanal i kao nesto na njegovu temu bih napravio sajt...tj da ima magazin da se moze povezati forum na njega nesto slicno kao svetmisterija.com

Sto se toga tice najbolje je da radis od 0 tacnije svoj rad HTML,CSS,BOOTSTRAP,JS,a ako neces onda pokusaj putem tog CMS ili Zero Bulider ili Wix...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Rich poslato Mart 04, 2017, 19:44:40 POSLE PODNE
Upravu si , najbolje je to...Hvala na savjetu.

Jer kad radis svoje ne mislis o necemu lijevom znas kad radis svoje da si ulozio trud a logicno domace je najbolje xD :)

GAME OVER

Ne slusaj @King2 
Wordpress je namijenjen za takve stvari koje ti tražiÅ¡ već ima ugraÄ'en admin panel. A to Å¡to on priča da radiÅ¡ svoje možeÅ¡ praviti admin panel za Å¡to će ti trebati vremena ili samo HTML i ubacivati ručno sve.
90% portala su na wordpressu tako da

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Mart 04, 2017, 21:04:17 POSLE PODNE
Ne slusaj @King2 
Wordpress je namijenjen za takve stvari koje ti tražiÅ¡ već ima ugraÄ'en admin panel. A to Å¡to on priča da radiÅ¡ svoje možeÅ¡ praviti admin panel za Å¡to će ti trebati vremena ili samo HTML i ubacivati ručno sve.
90% portala su na wordpressu tako da

Ne znam zasto da me ne slusa,ja sam mu predlozio da uradi svoj dizajn ili ako nece svoje da uradi u Zero Bulideru ili Wix-u,on ako je prihvatio to je njegovo jer ipak ako se napatis da uradis admin panel napatis se za svoj uspjeh za svoju volju i svoju slobodu tako da na momku je rijec i odluka,nemoj mislit da se palim da se svadjamo ja se i slazem za Wordpress jer je fin i kompaktibilan za rad ali barem ja volim da radim svoje jer lakse cu se snac,a ostalo momak nek odluci kako oce,ocel od 0 il ce sa nekog bulidera...

GAME OVER