[WIP] TDM Policija VS Mafija

Započeo Wizz_Legacy, Mart 04, 2017, 13:07:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Staff Team

Vlasnik:Mitic
Skripter:Mitic
Maper:Mitic
Direktor:Dzony

Vise o Serveru

Kao sto vidite svi serveri na Balkan sceni su RP ili RPG , dok TDM i DM nema.
Ja sam odlucio napraviti TDM server pod imenom Policija VS Mafija, iz prostog razloga da bi likovi imali gde da DM-aju i da postoji i DM server a ne samo RP.
Na ovu ideju sam dosao tako sto kada sam skrolao po BS Forumu veca polovina su trazili neki DM ili TDM server  pa sam odlucio otvoriti.
Server je kao sto i svi znate Team Death Match , znaci imate izabrati da li hocete biti Policajac ili Mafijas , skripta je vrhunski odradjena dok su mape jos u izradnji tako da cu vam slike postaviti kasnije kada odradim neke dobre mape. Nadam se da ce vam se svideti mod. Dole ce te imati IP servera koji mozete ubaciti u vas samp i sa nama cekati OPEN servera. Mod nije jos ubacen na serveru zato sto je jos uvek u izradnji.

INFO

HostName: SA-MP by Morenja.info
Address:  5.230.146.36:7779
Players:  0 / 150
Ping:     00
Mode:     
Language:

TS:Uskoro
FORUM:Uskoro

koji je host :) inc supp da i mi imamo nesta vezano za TDM....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 04, 2017, 13:09:06 POSLE PODNE
Brate pravo da ti kazem nemam pojma :) hehe salim se drug mi hosta server , tako da pravo da ti kazem nemam pojma  , a mislim da je privatan host kad dobijem vise informacija javljam ti :)
Poslednja Izmena: Mart 04, 2017, 13:13:34 POSLE PODNE od Mitic ツ

Citat: Mitic ãƒ,, poslato Mart 04, 2017, 13:11:55 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 04, 2017, 13:09:06 POSLE PODNE
Brate pravo da ti kazem nemam pojma :) hehe salim se drug mi hosta server , tako da pravo da ti kazem nemam pojma  , a mislim da je privatan host kad dobijem vise informacija javljam ti :)

ako je privatni na OVH onda extra,jer imao sam jedan srw na OVH i ultimativa su dobri :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

I da zaboravio sam da napomenem da trazim staff team , tj admine , pa koje zainteresovan nek mi se javi preko privatne poruke.

Evo slike Mafije , tj izgled Mafije , naravno jos uvek radim nad Mafijom .. http://imgur.com/a/ik9lO

Sretno vam, Ukoliko ce sam server da opstane mjesec dana onda ce nesto biti ovako nista  :)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Mart 04, 2017, 14:51:40 POSLE PODNE
Sretno vam, Ukoliko ce sam server da opstane mjesec dana onda ce nesto biti ovako nista  :)
hahaha naravno :) :) planiram drzat ovaj server dugo , tako da buraz videcemo rezultate :)