Posao Dostavljac Goriva v1.5 | ( foreach, izcmd, streamer )

Započeo Bolex_, Mart 03, 2017, 19:51:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Svidja mi se posao,svaka cast za to ali ne svidjaju mi se vozila i lokacija posla.Bacve u blindiranom vozilu?? Da fak?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 05, 2017, 18:24:46 POSLE PODNE
Svidja mi se posao,svaka cast za to ali ne svidjaju mi se vozila i lokacija posla.Bacve u blindiranom vozilu?? Da fak?

Citat: LoOdaK poslato Mart 05, 2017, 18:24:46 POSLE PODNE

A zasto ne ? Trazim sam vozilo primjereno za taj posao ali nije to to ;) Inace lokacije sam postavio ono "Najblize" Hvala svima  ;)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Dobro je uradjeno pohvale skripteru !
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Po meni vozilo ne smeta a i treba bit u blindiranom sta ako netko puca po tebi a ono boom  :D  :D

Citat: BratOdBrata poslato Mart 06, 2017, 18:25:04 POSLE PODNE
Po meni vozilo ne smeta a i treba bit u blindiranom sta ako netko puca po tebi a ono boom  :D  :D
A vidio si da ljudi prevoze bacve u blindiranom vozilu??

Nije meni da smeta vozilo nego moglo se naci drugo voz ovo je za pare vise ili nesto drugo
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 06, 2017, 19:38:17 POSLE PODNE

Nije meni da smeta vozilo nego moglo se naci drugo voz ovo je za pare vise ili nesto drugo

Po meni je to vozilo bilo sasvim ok, ovo je samo igra mozes promijeniti vozilo po volji ;)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Mart 07, 2017, 12:45:21 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Mart 06, 2017, 19:38:17 POSLE PODNE

Po meni je to vozilo bilo sasvim ok, ovo je samo igra mozes promijeniti vozilo po volji ;)

Hahahahh ma znam to :D

*BUMP*

Ako ima pitanja postavite, nije problem odgovor!

*UPDATE*

- Fix par gresaka!

Hvala